آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
3بازدید

میانمار تمام زندانیان سیاسی را آزاد می کند

رئیس جمهور میانمار روز سه شنبه اعلام کرد دولت این کشور با هدف برقراری آشتی ملی در کشور، تمام زندانیان سیاسی را به زودی آزاد می کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری آلمان، «تین سین» رئیس جمهوری میانمار روز گذشته در نطق تلویزیونی گفت:« من نمی خواهم هیچ فعال سیاسی در زندان باشد.»

تین سین از ماه مارس سال 2011  زمانی که به عنوان رئیس جمهور جمهوری آفریقای مرکزی انتخاب شد، صدها نفر از زندانیان سیاسی کشورش را آزاد کرد و سال گذشته نیز از «آنگ سان سوچی» رهبر مخالف دولت خواست وارد چرخه سیاسی میانمار شود.

آنگ سان سوچی که برنده جایزه صلح نوبل است از سال 1989 تا سال 2010 به مدت 15 سال در حبس خانگی بسر می برد.

دولت های غربی آزادی زندانیان سیاسی در میانمار را یکی از شروط برای لغو تحریم ها علیه این کشور اعلام کرده اند. از این رو فعالان سیاسی معتقدند که طرح تین سین برای آزادی زندانیان سیاسی در راستای اهداف تبلیغاتی صورت می گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.