آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

نگهداری از کودکان زوار درمسجد جمکران

مرکز گل نرگس مسجد مقدس جمکران در ایام نیمه شعبان کودکان زائران را نگهداری و بابرنامه های مختلف از آنها پذیرایی می کند .

به گزارش واحد مرکزی خبر ،  مدیرمرکز گل نرگس مسجد مقدس جمکران گفت : این مرکز توان نگهداری 12 هزار کودک را دارد .

آقای زارع  با اشاره به استقبال خوب کودکان و خانواده‌های آنان از فعالیت‌های این مرکز اظهار داشت : بسیاری از زائران کودکان خود را به این مرکز می‌آورند تا بتوانند با خیال راحت به عبادت و راز و نیاز بپردازند.

مدیرمرکز گل نرگس مسجد جمکران در باره برنامه‌هایی که این مرکز برای کودکان در نظر گرفته است ، گفت : در این مرکز علاوه بر اجرای برنامه‌های مختلف مانند شعر و قصه خوانی و ‌اجرای نمایش و برگزاری کارگاه سفال و کاردستی ، به هر کودک یک بسته تبرکی به عنوان هدیه داده می‌شود.

او افزود:  12 هزار بادکنک برای کودکانی که به این مرکز مراجعه می‌کنند با نشان مخصوص مسجد مقدس جمکران تهیه شده است که در ایام جشن‌ ولادت امام عصر (عج) در اختیار آنها ، گذاشته می شود.

 مدیر مرکز گل نرگس مسجد جمکران با اشاره به اجرای پرده خوانی و قصه گویی برای کودکان خاطرنشان کرد: در تمام این برنامه‌ها تلاش می‌کنیم علاوه بر سرگرم کردن کودکان ، معارف دینی و مهدوی را با زبانی کودکانه برای آنان بازگو کرده و آنان را بامعارف اسلام و اهل بیت (ع) آشنا سازیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.