آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

پیشنهاد نجف‌زاده به فوتبالیست‌های تیم ملی

دوران کودکی برای همه ما، مهمترین مقطع زندگی است و همه رفتارها و باورها و ارزش‌ها و عقاید و ترس‌ها در این دوران شکل می‌گیرد. امیدوارم دولت آینده‌ در مهار شاخص‌های فلاکت موفق ‌باشد تا به همان میزان به مدیریت و کاهش تعداد کودکان بی سرپرست و خیابانی هم‌ امیدوار باشیم.

پیشنهاد نجف‌زاده به فوتبالیست‌های تیم ملی
پیشنهاد نجف زاده به فوتبالیست های تیم ملیکامران نجف‌زاده، سفیر طلایی کودکان و سالمندان ‌گفت: با پایین آمدن شاخص‌هایی از جمله اعتیاد و طلاق و فقر اقتصادی و فرهنگی‌ در آینده‌، می‌‌توان به مدیریت و کاهش تعداد کودکان بی‌سرپرست و همچنین کودکان خیابانی امیدوار بود.

به گزارش «تابناک»، نجف زاده با تقدیر از سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: ما از نظر تبلیغاتی در رساندن صدای فرزندان کار و کودکان بی‌سرپرست‌ ‌ضعیفیم. از کی روش ممنونیم که پیشنهاد کرد پاداش برد قطر به کودکان بی‌سر‌پرست اختصاص پیدا کند؛ اما پیشنهاد می‌کنم فوتبالیست‌ها نیز پس از گرفتن حواله خودرو و مجوز ورود خودرو، نمادین هم که شده، این حرکت را ادامه دهند. به هرحال این جریان‌سازی‌ها اهمیت دارند. شما ببینید پس از فوت مرحوم عسل بدیعی و اهدای اعضای ایشان، چقدر این حرکت خوب در جامعه ما قوت گرفت.

سفیر ویژه کودکان با تبیین طرح‌هایی که بهزیستی در این مدت برای آموزش کار کودکان فراهم کرده، گفت: حرکت مثبتی بوده، چون بیشتر کودکان کار، کارهای غیر تولیدی دارند.

خبرنگار واحد مرکزی‌خبر همچنین از نتایج مذاکرات با نمایندگان یونیسف و بهداشت جهانی خبر داد و گفت: از انتقال تجربیات موفق سایر کشورها در امور ساماندهی و بازپروری کودکان بی سرپرست یا بد‌سرپرست و خیابانی استقبال کردیم.

نجف‌زاده، سفیر بیماران نادر ‌همچنین نبود آمارهای دقیق از میزان کودکان بی سرپرست و بچه‌های کار را ‌مشکل بزرگی خواند و گفت: همه ما این بچه‌ها را دیده‌ایم. وقتی خودروهای بهزیستی یا شهرداری می‌آیند، مثل جوجه‌های طلایی و ترسانی که از کارتن مقوایی دستفروش بیرون ریخته باشند، جیغ می‌کشند و وحشت زده فرار می‌کنند.

اینها وقایع‌نگاری‌های چشمی و روزانه ماست؛ اما آمارهای دقیق می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های غیر احساسی یک پایه اساسی باشد. مثلا ‌در مشهد به دلیل حضور سالانه بیست و پنج میلیون زائر، شاهد حضور بیشترین ‌کودکان بی سرپرست و خیابانی هستیم.

وی با اشاره به سفر اخیرش به مسکو گفت: در روسیه دست‌کم یک میلیون کودک خیابانی زندگی می‌کنند و در این باره یونیسف برآورد می‌کند که کودکان خیابانی در هند به یازده میلیون نفر رسیده‌اند. از کابل تا خیابان‌های نیویورک هم آنها را دیده‌ام و جغرافیایی مختصری ندارند؛ اما برای ما ایرانی‌ها، داشتن آمار درست و دقیق برای برنامه ریزی آینده ‌اصل اساسی است.

با این حال متأسفانه در کشورمان آمار‌ها خیلی وقت‌ها جنبه غیرعلمی دارند و ابزاری برای‌ هاراگیری‌های سیاسی‌اند و افراد بنا به سلیقه و نظر خود، ‌آنها را از بیست هزار تا دو میلیون نفر برآورد کرده‌اند.

البته در میان کودکانی که مثلا سرچهار‌راه‌ها می‌بینیم، خیلی‌هایشان هم اتباع غیر ایرانی و یا حاصل ازدواج یک ایرانی ـ افغانی هستند.
 
نجف زاده با بیان برخی اطلاعات از نتایج مطالعات میدانی معتبر گفت: 44 درصد کودکان خیابانی، دارای اختلالات جنسی و 22 درصد آنها اغفال شده‌اند. کودکان خیابانی در مفهوم جهانی تعریف‌های دقیقی دارند. برخی از آنها را «برای زندگی» وابسته به خیابان می‌دانند و برخی‌های دیگر را برای «ادامه زندگی» وابسته به خیابان می‌دانند که رفتارشناسی برخورد با هر کدام متفاوت است.

سفیر طلایی کودکان و سالمندان گفت: دوران کودکی برای همه ما مهمترین مقطع زندگی است و همه رفتارها، باورها، ارزش‌ها، عقاید و ترس‌ها در این دوران شکل می‌گیرد. وی ابراز امیدواری کرد: دولت آینده باید در مهار شاخص‌های فلاکت موفق باشد تا به همان میزان به مدیریت و کاهش ‌کودکان بی سرپرست و خیابانی هم امیدوار باشیم.

کامران نجف‌زاده گفت، هر کسی می‌خواهد در جامعه فردا شاهد کاهش بزه و سرقت و اختلال‌های روانی باشد، باید در این مسیر به دولت آینده کمک کند. این هم کار یک روز و دو روز نیست و باید چندین سال فرصت برای آن گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدي محمدي۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۲:۱۱

بارك ا.. به كامران عزيز
فقط از مسؤلان محترم خواهش مي كنم يه كم زودتر دست به كار بشن
يا علي

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.