آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

زمین خواران بزرگ مولود لابی سیاسی هستند

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، درواکنش به واگذاری زمین با قیمت‌ کارشناسی به برخی افراد در بدنه دولت، گفت: برخی افراد دارای نفوذ و قدرت سیاسی با ورود به بازار مسکن و گسترش دلالی و واسطه گری در این بخش، امروز به زمین خواران حرفه‌‎ای مبدل شده‌اند.

نادر قاضی پور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به واگذاری زمین با قیمت کارشناسی به برخی افراد خاص توسط اشخاص با نفوذ سیاسی، گفت: واگذاری زمین با قیمت کارشناسی به برخی افراد توسط اشخاص با نفوذ سیاسی و اقتصادی، نوعی زمین خواری دولتی محسوب می‌شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، افزود: زمین خواری پدیده جدیدی نبوده و در تمامی دوران مشاهده شده است، اما این موضوع به هیچ عنوان زیبنده حکومت اسلامی نیست.

وی با بیان اینکه مفاسد اقتصادی از فساد اخلاقی و اجتماعی نیز ناگوارتر است، تصریح کرد: در شرایط فعلی که بسیاری از اقشار آسیب‌پذیر جامعه توان صاحب خانه شدن را ندارند و یا در پرداخت اجاره خانه خود با مشکل مواجه هستند، برخی افراد خاص و منتسب به ارگان‌های دولتی با واگذاری زمین با قیمت‌های اندک و ناچیز به اشخاص، نوعی رانت خواری را در کشور بوجود آورده‌اند.

قاضی پور اظهار کرد: برخی افراد دارای نفوذ و قدرت سیاسی با ورود به بازار مسکن و گسترش دلالی و واسطه گری در این بخش، امروز به زمین خواران حرفه‌‎ای مبدل شده‌اند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، خاطر نشان کرد: بدون شک مبارزه با زمین خواری افراد خاص و با نفوذ، یکی از وظایف مجلس شورای اسلامی بوده، که در این راستا نمایندگان مجلس، قطعا" از حقوق ملت دفاع خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.