آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

افطار نمایندگان مجلس با رئیس‌جمهور منتخب

ریاست‌جمهوری منتخب پیشنهاد داشت که این دیدار در مجلس شورای اسلامی و در خانه ملت برگزار شود و ما میزبان این دیدار و رئیس جمهور منتخب باشیم. بنابراین عصر امروز آقای روحانی در ضیافت افطار نمایندگان مردم و رئیس مجلس حضور دارند.

 نایب رئیس مجلس از برگزاری نشست غیرعلنی نمایندگان مجلس با حجت‌الاسلام روحانی و حضور رییس‌جمهور منتخب در ضیافت افطار بهارستان‌نشینان خبر داد.

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس اول مجلس که در غیاب لاریجانی ریاست صحن علنی صبح امروز پارلمان را بر عهده داشت، طی سخنانی در نشست علنی نمایندگان گفت: همکاران گرامی تمایل داشتند که با برادر ارجمند حجت‌الاسلام والمسلمین آقای دکتر حسن روحانی رئیس جمهور منتخب کشورمان دیداری داشته باشند.

وی ادامه داد: ریاست‌جمهوری منتخب پیشنهاد داشت که این دیدار در مجلس شورای اسلامی و در خانه ملت برگزار شود و ما میزبان این دیدار و رئیس جمهور منتخب باشیم. بنابراین عصر امروز آقای روحانی در ضیافت افطار نمایندگان مردم و رئیس مجلس حضور دارند.

نایب رئیس مجلس همچنین تصریح کرد: نمایندگان مجلس یک نشست غیرعلنی با آقای روحانی خواهند داشت که ساعت 7 بعد از ظهر در صحن علنی برگزار می‌شود و بعد هم در ضیافت افطار در خدمت رئس جمهور منتخب هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.