آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

پرداخت ديه به خاطر قتل ناخواسته با ضربه مشت

قضات دادگاه کيفري استان تهران، اقدام پسر 19 ساله اي را که در جريان درگيري با همکارش با ضربه مشت او را به قتل رسانده بود، قتل شبه عمد تشخيص دادند و وي را به پرداخت ديه محکوم کردند.

به گزارش خراسان، شامگاه 14 بهمن 88 به ماموران خبر رسيد در جريان درگيري دو پسر جوان در يک کارگاه صنعتي يکي از آنها به قتل رسيده است. تحقيق از شاهدان نشان داد ضارب، جوان 19 ساله اي به نام محمود است. به اين ترتيب وي بازداشت شد. او اختلافات کاري را انگيزه اش از درگيري با مهدي اعلام کرد. چند روز بعد از اين حادثه، متهم به قتل صحنه درگيري مرگبار را بازسازي کرد و در ادامه پرونده اتهامي اش با صدور قرار مجرميت و کيفرخواست به شعبه 74 دادگاه کيفري استان تهران فرستاده شد.

در جلسه محاکمه محمود خودش را بي گناه معرفي کرد و گفت ناخواسته مرتکب قتل شده است. با اين حال قضات دادگاه او را مجرم تشخيص دادند و وي را به قصاص محکوم کردند. با اين حال قضات ديوان عالي کشور با وارد دانستن ايرادهايي به اين راي، حکم را نقض و بار ديگر پرونده را به دادگاه فرستادند. در دور تازه رسيدگي به اين پرونده که صبح ديروز در شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران به رياست قاضي نورا... عزيز محمدي برگزار شد ابتدا کاکلي به نمايندگي از دادستان تهران به قرائت کيفرخواست پرداخت و خواستار مجازات محمود شد.

در ادامه پدر مقتول در حالي که اشک مي ريخت گفت پسرش بي گناه کشته شده است و قاتلش بايد قصاص شود. سپس نوبت به محمود رسيد تا در برابر اتهام قتل عمدي از خود دفاع کند.

او گفت: من و مهدي از مدت ها قبل همکار بوديم. اين اواخر نوعي رقابت بين ما ايجاد شده بود و هرکس تلاش مي کرد رابطه نزديک تري با صاحب کار داشته باشد. به همين دليل کمي رابطه مان با هم تيره شد. شب حادثه در حالي که مشغول خوردن شام بوديم با يکديگر مشاجره کرديم و درگير شديم. ابتدا درگيري لفظي بود اما در ادامه کار بالا گرفت و کار به مشت و لگد رسيد. من که چند ضربه از مهدي خورده بودم عصباني شدم و چند مشت به سر و صورتش زدم. بعد از مشتي که به کنار سر مهدي زدم او بيحال شد و روي زمين افتاد. چند دقيقه بعد که اورژانس رسيد امدادگران اعلام کردند او فوت شده است. دعواي ما از سر خامي و جواني مان بود. من هرگز نقشه اي براي کشتن همکارم نداشتم و مرگ او ناخواسته اتفاق افتاد. حالا هم از کرده ام پشيمانم و از خانواده اش مي خواهم من را ببخشند.

در پايان اين جلسه ۵ قاضي دادگاه وارد شور شدند و با شبه عمد دانستن اين قتل، محمود را به پرداخت ديه محکوم کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.