آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
0بازدید
۰

شاخص بورس از کانال ۵۵ هزار واحد عبور کرد

بورس تهران در نخستین دقایق معاملات امروز برای دومین بار قله ۵۵ هزار واحد را فتح کرد و با رشد ۳۱۵ واحدی به ۵۵ هزار و ۱۸۷ واحد رسید.
printنسخه قابل چاپ

به گزارش تسنیم، شاخص بورس تهران در دقایق نخست شروع معاملات امروز برای دومین بار از کانال 55 هزار واحد عبور کرد و با رشد 315 واحدی در یک ساعت معاملات به 55 هزار و 187 واحد رسید. بر این اساس، بورس تهران پس از اینکه در 19 تیر ماه در ادامه روند صعودی شاخص به قله 55 هزار واحد رسید، دوران استراحت خود را برای یک هفته شروع کرد و به کانال 54 هزار واحد عقب نشینی کرد.

بر اساس این گزارش، از ماه گذشته شاخص روند صعودی خود را از کانال 46 هزار واحد شروع و تا 19 تیر ماه به 55 هزار واحد پیش رفت و پس از آن به مدت یک هفته شاخص دوران استراحت و اصلاح قیمتی خود را پس از رکورد‌هایی که به ثبت رساند طی کرد. البته زمانی که بورس در حال رکورد زنی بود برخی از کارشناسان نسبت به حبابی بودن آن نگران بودند ولی پس از اینکه وراد اصلاح قیمتی شد تا حدی این نگرانی بر طرف شد.

به گزارش تسنیم، شاخص از روز گذشته به نظر می‌رسد دوران رشد خود را نه به شدت هفته‌های گذشته بلکه با شیب آرام‌تری مجدد شروع کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.