آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
3بازدید

مردی استوار بر صراط مستقیم؛ گزینه ریاست بنیاد شهید

با معرفی نوبخت به عنوان معاونت راهبردی رئیس‌جمهور و همچنین معرفی الهام امین‌زاده به سمت معاون حقوقی رئیس‌جمهور، به تدریج هیأت دولت در کنار وزرایی که تا چهارشنبه وضعیت آنان نهایی می‌شود، ترکیب خود را پیدا خواهد کرد. در این میان، یکی از سازمان‌هایی که تا کنون مسئول خود در دولت جدید را نشناخته، ‌بنیاد شهید و امور ایثارگران است که اتفاقا رئیس این سازمان هم از معاونان رئیس جمهور به شمار می‌رود.

مردی استوار بر صراط مستقیم؛ گزینه ریاست بنیاد شهید
مردی استوار بر صراط مستقیم؛گزینه ریاست بنیاد شهید
با معرفی نوبخت به عنوان معاونت راهبردی رئیس‌جمهور و همچنین معرفی الهام امین‌زاده به سمت معاون حقوقی رئیس‌جمهور، به تدریج هیأت دولت در کنار وزرایی که تا چهارشنبه وضعیت آنان نهایی می‌شود، ترکیب خود را پیدا خواهد کرد. در این میان، یکی از سازمان‌هایی که تا کنون مسئول خود در دولت جدید را نشناخته، ‌بنیاد شهید و امور ایثارگران است که اتفاقا رئیس این سازمان هم از معاونان رئیس جمهور به شمار می‌رود.

به گزارش «تابناک»، بنیاد شهید، سازمانی حمایتی است که ساماندهی امور مربوط به خانواده‌های شهدا و جانبازان را بر عهده دارد. این در حالی است که در سال‌های اخیر این سازمان آرامش لازم برای ساماندهی امور این خانواده‌ها را نداشته است؛ خانواده‌هایی که به ویژه در بخش جانبازان با مشکلات عدیده‌ درمانی و معیشتی ‌‌روبه‌رو هستند؛ مشکلاتی که وقتی با مشکلات مدیریتی هم درمی‌آمیزد، تاب و توان جانبازی را که با درد تنفس می‌کند، می‌گیرد.

اما گویا بناست در دولت روحانی، مسئولیت این نهاد به مردی از جنس رزمندگانی داده شود که جان و تن خود را برای این مردم و خاک در طبق اخلاص نهاده‌اند. منابع آگاه به «تابناک» گفته‌اند که مهم‌ترین گزینه‌ای که از سوی روحانی برای ریاست این سازمان در نظر گرفته شده، حسین علایی از فرماندهان کارآمد در هشت سال دفاع مقدس مردم ایران علیه متجاوزان بعثی است.

وی که از آغاز دفاع مقدس در جبهه‌ها‌ حضور مستمر و همیشگی داشته، از نزدیک و با گوشت و خون و پوست و استخوان با سختی‌های رزمندگان و قهرمانان سال‌های نه چندان دور کشور آشناست؛ شخصیتی که به رغم همه تنگ‌نظری‌هایی که برخی علیه او ‌داشته‌اند، همواره به مانند سربازی امین در خدمت میهن اسلامی بوده ‌و در اوج حملات عده‌ای تصریح کرده است که:

«همان گونه که تا کنون همه عمر خود را در راه مخالفت با استبداد و برپایی نظام مردمی جمهوری اسلامی و دفاع از ماهیت انقلاب اسلامی و مقابه با سلطة استکبار به ویژه در دوران جنگ تحمیلی صرف کرده‌ام، انشاءالله همچنان بر این صراط مستقیم استوار خواهم بود و معتقدم پشتبانی از ولایت فقیه، موجب می‌شود تا مملکت ما آسیبی نبیند».

او همچنان سخن پیر جماران را در دفاع از ولی فقیه زمان خود بر لبانش ‌دارد که او و دوستانش با همه جان و زندگی خود، به دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های این انقلاب پرداخته است.

در این باره باید گفت، به نظر می‌رسد با حضور حسین علایی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، گره‌های بسته در مدیریت این نهاد را ـ که از یادگارهای حضرت امام (ره) ـ ‌با همکاری دیگر ارکان دولت باز خواهد کرد.‌ او همچنین سال‌ها‌ در رده‌های گوناگون سپاه و وزارت دفاع مدیریت ‌‌و از همان آغاز نیروی دریایی سپاه را خود‌ سازماندهی کرده است. حضور وی در بنیاد شهید و خدمت وی به خانواده‌های هم‌رزمان شهیدش و هم‌رزمانی که اینک ضعیف و محجور شده‌اند، شاید به بهترین وجهی ارزش مورد نظر حضرت امام برای خدمت در این نهاد را متجلی کند؛ جایی که حضرت امام در این باره فرموده است:

ارزش هر خدمتی، موافق ارزش آن کسی است که برایش خدمت می‌کنیم. هر کس هر خدمتی در راه خدا برای خلق خدا بکند، این ارزش دارد. لکن ارزش‌ها مختلف هستند به ارزش آنهایی که برای آن‌ها خدمت می‌کنیم... لکن ارزش بنیاد شهید، خدمت به شهید و خدمت به بازماندگان شهید و خدمت به آنهایی که در راه اسلام برای فداکاری حاضر شدند لکن معلول شدند و عضوی از اعضای خودشان را از دست دادند یا جراحاتی بر آن‌ها وارد شده است، ارزش این خدمت که برای شهدای اسلام و برای فداکاران اسلام انجام می‌گیرد، شاید از سایر ارزش‌ها بیشتر باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایراندوست۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۹:۵۷

درود سردار

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۹:۴۳

بنده شخصاً شناختی از سردار علائی ندارم لیکن با توجه به اظهار نظرها میتوان برداشت کرد ایشان از نوع بچه های رزمنده و همچون خانواده های ایثارگران درد کشیده و متعهد می باشد. در عین حال نسبت به دکتر محمد روشن که قبلاً مدیر بخش حقوقی بنیاد شهید بوده شناخت کافی دارم که واقعاً فردی منطقی و روشن و دارای دیدگاه و نظر مثبت نسبت به امور خانواده ها و همکاران بنیادی و در ضمن مشرف بر امور این نهاد می باشد. بنابر این بنظر می رسد چنانچه فردی مطلع و در عین حال منطقی و بدور از قیل و قال و بازیهای سیاسی عهده دار ریاست بنیاد باشد این به ثواب خواهد بود.

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۸:۵۵

مبارکش باشد انشاءالله

رضاقلی۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۸:۵۰

باسلام.بااحترام به نظرشما،رییس بنیادبایدازکارکنان این نهادارزشی باشد،چراکه تاکنون چه درسطح کشورچه دراستانهاازاین افراداستفاده شده اماناموفق بوده اند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۸:۴۳

سردار دكتر اعلايي انساني وارسته و مديري توانا است ، درود بر روحاني

علی۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۸:۳۷

امیدوارم با پیگیری های ایشان مطالبات ایثارگران و خانواده های شهدا در دانشگاهها و مشگل شهریه های پرداختی ایشان که علیرغم بخشنامه مجلس از آنها گرفته شده و گفته اند اگر دولت بدهد برمی گردانند حل شود.

محمد رضا۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۸:۳۶

به قول گفتنی ، ببینیم و تعریف کنیم . /

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۷:۵۱

به نظر من اين آقا پير شده. بنياد شهيد و جانبازان نيازمند قدرت جواني است تا بتواند با مشاوره اين قبيل افراد مشكلات جامعه هدف خود را حل كند

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۱:۴۱

ظاهرا آقای دکتر روشن برای این سمت انتخاب شده اند و قبل از این آقای حسین علائی مورد نظر بودند

فرزند جانباز 70 درصد۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۱:۳۵

تابناک خواهش میکنم نظرمو منتشر کن
نمیخوام خودخواهی کنم
اما بعنوان فرزند یک جانباز 70 درصد درد و دل میکنم
تو این سالها نگاه مردم طوری بوده که انگار تمام مزایا و امتیازات کشور برای ما بوده
قبولی در دانشگاه رو به حسای سهمیه گذاشتن حتی نمره امتحانات رو وقتی کسانی که از ما پائین تر میشدند رو به حساب سهمیه میزاشتن
سر کار رفتن مارو پایمال شدن حق خودشون متصور میشدند
و متاسفانه دولت ها هم اقدام مثبتی نمیکردند و با تبلیغاتشون این برداشت مردم رو شدید تر میکردند
چند مثال میزنم
چند وقت پیش شنیدید که قرار شد معوقات ایثارگران را بدهند آن هم فقط در این زمان خانواده شهاد آن هم بصورت سهم با تعهد محضری آن هم تز سال 74
لایحه حمایت از ایثارگران هم که قصه خودش را دارد یک رکورد تاریخی زده و حدود 8 سال است برای اجرا شدن زمان برده و هنوز هم خبری نیست و هر از گاهی هم تغییرات آن در مجلس یا شورای نگهبان ویا مجمع تشخیص مصلحت نظام در تلویزیون و روزنامه ها گفته میشود و باز هم اجرا نمیشود و مردم هر بار فکر میکنند که باز قانون جدیدی تصویب شده
در این چند ساله هم آقای زریبافان ریاست بنیاد را بر عهده داشت که کارنامه مشخص است و صدای مجلس هم درآمد تا نحقیق و تفحص کنند.
در آخر هم بگویم که در مورد تمام دولت اظهار نظر شد ولی دریغ از توجه به بنیاد شهید و امور ایثارگران
و در آخر از سهم خودم از خدا میخواهم که مرا شرمنده شهدا، جانبازان ، آزادگان و خانواده آنها نکند
التماس دعا

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۱:۰۱

افرین به سایت وزین تابناک که منصفانه و مشفقانه از تصمیمات درست رئیس جمهور عزیزمان حمایت میکنید

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۰:۵۷

من یک دختر شهیدم
چند سال پیش به ما قسطی سهام شرکت شاهد رو فروختند
من هم پول جهیزیه ام رو در این شرکت سرمایه گذاری کردم
حالا قت ازدواجمه
نه تنها در این سالها علیرغم رونق بورس قیمت سهم من افزایش نیافته
بلکه کاهش هم یافته
وقتی برای فروش سهم اقدام کردم گفتند برید شش ماه دیگه بیاید اگر فروش رفته بود پولتون میدیم
حالا من موندم با جنسهایی که چندبرابر شده و پولم که تحلیل رفته
نخواستیم از ما فرزندان شهید حمایت کنید

حقيقي۱۳۹۲/۰۵/۲۱ ۰۰:۱۸

تابناك عزيز بخدا با خواندن اين متن زيبا به ياد پدرم و همه شهداي عزيز و البته حجب و حياي سردار هميشه سرفراز علايي اشك ريختم... سردار علايي عزيز هميشه در قلب خانواده شهدا و ايثارگران هستي خدا پشت و پناهت....

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۰ ۲۳:۵۴

احسنت به این انتخاب

ناشناس۱۳۹۲/۰۵/۲۰ ۲۳:۵۲

واقعا بسيار خوشحال شدم
علايي يكي از بي بديل ترين سردار جبهه هاست

علي۱۳۹۲/۰۵/۲۰ ۲۳:۴۰

ايشان در دانشگاه به ما زبان تخصصي درس مي داد و به حق جزء انسانهاي فرزانه انقلاب است كه با حفظ روحيه خاكي خودش اون صفاي بسيجي رو حفظ كرده .
متأسفانه در سنوات اخير از طرف يك عده ،واقعا معلوم الحال به بدنه مديريت و كارشناسي كشور توهين هايي شد كه كار رو براي برگرداندن اين سرمايه هاي كشور سخت كرده
البته ايشان همواره در خدمت به مردم ونظام كوتاهي نكرده اند اما به قول بزرگي دلي كه شكست ديگه سخت مي شه درستش كرد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.