آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1069بازدید

دبي اسپرت حق پخش بوندس ليگا را خريداري كرد

شبكه تلويزيوني دبي اسپرت امارات اقدام به خريد حق پخش زنده پيكارهاي ليگ قهرماني فوتبال آلمان (بوندس ليگا) كرد.

به گزارش فارس و به نقل از مطبوعات آلمان، مقامات اين شبكه تلويزيوني و ورزشي امارات در پايان هفته گذشته پس از انجام جلسه با سران اتحاديه فوتبال آلمان به توافق رسيدند و قرارداد بستند.
به موجب اين قرار داد كه گفته مي شود بيش از 100 ميليون يورو است، شبكه دبي اسپرت، حق پخش اين بازي ها را در منطقه خاورميانه بر عهده دارد.

در اين ارتباط يورگ دابيتسر، يكي از مديران اتحاديه فوتبال آلمان اظهار داشت: رقم اصلي قرارداد خيلي بيشتر از آنچه است كه گزارش شد. ما خوشحاليم كه مي توانيم با يك كمپاني پخش تلويزيوني دست به همكاري بزنيم.

به موجب اين قرارداد، شبكه دبي اسپرت مجاز است تا مسابقات دو فصل 2010-2009 و 2011-2010 را به صورت زنده پخش كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.