آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

ويزاي تايلند کاروان استقلال صادر شد

کاروان تيم فوتبال استقلال براي رويارويي با تيم بوريرام در دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ‌ قهرمانان آسيا، روز جمعه 22 شهريور، تهران را به مقصد تايلند ترک خواهد کرد.

کاروان تيم استقلال براي رويارويي با تيم بوريرام تايلند در دور برگشت يک چهارم نهايي ليگ‌ قهرمانان آسيا، روز جمعه 22 شهريور، تهران را به مقصد تايلند ترک خواهند کرد. از همين رو، ويزاي درخواستي تيم استقلال براي سفر به اين کشور صادر شده است تا مقدمات سفر فراهم شود.

به گزارش مهر، همچنين باشگاه استقلال اعلام کرد با توجه به اينکه تيم در صورت صعود به مرحله نيمه‌نهايي اين مسابقات، بايد يا در عربستان به مصاف الاهلي برود يا در کره‌جنوبي به مصاف اف‌سي سئول، درخواست خود براي صدور ويزاي کره‌جنوبي را ارائه داده است. علت اين مهم هم البته برگزاري بازي رفت دور نيمه‌نهايي در فاصله يک هفته پس از بازي دور برگشت يک چهارم نهايي مسابقات مقابل بوريرام است، چرا که در آن فرصت زماني 7 روزه، تيم بايستي خود را آماده سفر به يکي از اين دو کشور کند.

ديدار برگشت تيم‌هاي فوتبال استقلال و بوريرام تايلند در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا روز 27 شهريور ماه در تايلند برگزار مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.