آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

اجرای فاز دوم هدفمندی همزمان با اجرای بودجه 93

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، از تصمیم دولت برای اجرای فاز دوم طرح هدفمندی یارانه‌ها در زمان اجرای بودجه 93 کل کشور خبر داد، گفت: اگر فاز دوم طرح هدفمندی یارانه‌ها در بودجه 93 کل کشور با سازو کار کنونی فاز اول این طرح دنبال شود نه عدالتی محقق می‌‌شود نه این طرح کارایی لازم را خواهد داشت.

به گزارش مجلس نیوز، علی محمد احمدی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان اینکه افزایش قیمت حامل‌های انرژی تا پایان سال جاری رخ نخواهد داد، افزود: دولت باید برای جبران کسری بودجه خود در خصوص پرداخت یارانه نقدی، منابع مورد نظر را مشخص کند چرا که در قانون برای پرداخت یارانه منبعی جز افزایش نرخ حامل‌های انرژی در نظر گرفته نشده است.

نماینده مردم دهلران و دره‌شهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در قانون هدفمندی یارانه‌ها دو بحث کارایی فنی و کارایی تخصیصی مطرح است، تصریح کرد: متأسفانه در فاز اول طرح هدفمندی یارانه‌ها شاهد کارایی تخصیصی نبوده‌ایم، و برای رسیدن به این کارایی باید برخی دهک‌ها از جمله دهک‌های پردرآمد را حذف کنیم.

وی ادامه داد: مسئولان اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها باید با کسب شناخت کافی از درآمد و دارایی افراد دست به حذف برخی دهک‌ها بزنند تا به این ترتیب شاهد عملیاتی شدن عدالت اجتماعی در جامعه باشیم.

نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان این مطلب که با حذف برخی دهک‌ها از دریافت یارانه نقدی هزینه های دولت و کسری بودجه آن کاهش می‌یابد، گفت: متأسفانه در کشور نبود یک سیستم جامع اطلاعات معضلی است که اجازه اجرای درست قانون هدفمندی یارانه‌ها را نمی‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.