آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

مسوولیت سنگین دولت در سال حماسه اقتصادی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: قوه مجریه، مسوولیت سنگینی در سال حماسه اقتصادی برای حل مشکلات بر عهده دارد و بنابراین به کمک همه جانبه همه قوا و نهادها نیاز دارد.

به گزارش ایرنا، سیدحسین نقوی حسینی اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب همانند امام خمینی (ره) همواره خواستار حمایت از دولت های منتخب هستند.

نقوی حسینی افزود: رهبر معظم انقلاب، در زمان تنفیذ ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی نیز خواستار کمک همه نهادها و افراد به دولت یازدهم شده بودند.

وی ادامه داد: قوه مجریه، مسوولیت سنگینی را برای تحقق حماسه اقتصادی و حل مشکلات بر عهده دارد و بنابراین نیاز به کمک همه جانبه دارد.

وی با بیان این که همه قوا و نهادها باید از دولت حمایت کنند اظهارداشت: همه نهادها باید در کنار دولت بایستند و نه این که در مقابل دولت قرار بگیرند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: حمایت از دولت، مغایرتی با نقد منصفانه ندارد و اگر مشکلی وجود داشته باشد تذکر نیز باید داده شود.

نقوی حسینی گفت: مجلس علاوه بر قانونگذاری درست برای دولت می تواند از طریق نظارت دقیق و طرح تذکرات منصفانه نیز دولت را مورد حمایت قرار دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.