آخرین خبربازخوانی تاریخ/ سرنوشت هشت کودتاچی شوروی؛ معمای خونین آپارتمان مسکو
92بازدید

نه عرف و نه قانون

حکایت جالب دو ستاره پیراهن استقلال

بعد از حضور استقلال تهران در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا و تیترهای جالب روزنامه های پایتخت در مورد سومین ستاره این تیم، تصمیم گرفتیم تا به بررسی ستاره های روی پیراهن تیم های مختلف در لیگ های مختلف بپردازیم تا ببینیم آیا قهرمانان دوره های مختلف لیگ قهرمانان آسیا ستاره ای برای کسب این عناوین روی پیراهن هایشان زده اند یا نه.

بعد از حضور استقلال تهران در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا و تیترهای جالب روزنامه های پایتخت در مورد سومین ستاره این تیم، تصمیم گرفتیم تا به بررسی ستاره های روی پیراهن تیم های مختلف در لیگ های مختلف بپردازیم تا ببینیم آیا قهرمانان دوره های مختلف لیگ قهرمانان آسیا ستاره ای برای کسب این عناوین روی پیراهن هایشان زده اند یا نه.
 
آخرین قهرمانی آسیایی استقلال+عکس - تابناک | TABNAK
 
به گزارش شفقنا ورزشی، سایت طرفداری در ادامه نوشت:  جذابیت این موضوع زمانی بیشتر میشود که متوجه می شویم کمتر تیمی در دنیا بخاطر قهرمانی در لیگ قاره ستاره ای بر روی پیراهنش میزند و ناخود آگاه به این نتیجه می رسیم که باشگاه استقلال بدون در نظر گرفتن هیچ اصولی دو ستاره جالب بر روی پیراهنش قرار داده است.
 
 
در سال 1958 میلادی آمبرتو آنجنیلی (ایتالیایی) ایده ی ستاره های طلایی را مطرح کرد که فوتبالیستهای حرفه ای برای تقدیر و نشان دادن قهرمانی های خود ،  ستاره های بر روی پیراهن خود قرار بدهند . اگرچه این طرح به صورت رسمی در دنیا مطرح نشده بود فوتبال ایتالیا به آن رسمیت بخشید و تصویب شد که به ازای هر 10 قهرمانی در لیگ این کشور موصوم به سری آ ، 1 نشان ستاره طلایی بر روی پیراهن قرار داده شود .
 

ماجرای ستاره های تیم استقلال تهران

اولین تیمی که این ایده را اجرا کرد تیم یوونتوس بود که یک ستاره به ازای ده بار قهرمانی خود در سری آ افزود . این تیم در سال 1982 دومین ستاره را برای دریافت 20 قهرمانی به پیراهن خود افزود.
 
یوونتوس : 20 قهرمانی  ( 2 ستاره )
 
آث میلان :  18 قهرمانی ( 1 ستاره )
 
اینتر میلان: 18 قهرمانی ( 1 ستاره )
 

ستاره های طلایی روی پیراهن تیم ها در اروپا

با اینکه قرار دادن ستاره روی پیراهن ورزشی مختص به رشته فوتبال نیست و دیگر رشته های ورزشی نیز به ازای قهرمانی خود ستاره درج می کنند اما در فوتبال رایج تر است و این امر در جام جهانی و رقابت های باشگاهی در کشور خود ستاره هایی درج می کنند . گاهی اوقات تصمیم یک جانبه است ولی در حالت کلی این مهم توسط هیئت قانون گذار تصویب خواهد شد .
 
 
در مورد باشگاه استقلال در ویکی تابناک بیشتر بخوانید
 
بعد از آنکه یوونتوس ایتالیا اولین ستاره را برروی پیراهن خود درج کرد مورد قبول بسیاری از فدراسیون های کشورهای اروپایی قرار گرفت که در زیر به آن اشاره شده است :
 
* لیگ ترکیه این طرح را در سال 2000 پذیرفت ، این لیگ به ازای هر 5 بار قهرمانی 1 ستاره روی پیراهن خود را تصویب کرد .
 
* در لیگ اسکاتلند تیم رنجرز در سال 2003 ، 5 ستاره بر روی پیراهن خود قرار داد که سمبل برنده شدن 50 قهرمانی در کشور خود می باشد یعنی 1 ستاره به ازای هر 10 قهرمانی
 
* فوتبال در آلمان دارای دو سیستم رسمی ستاره گذاری بر روی پیراهن است که به موازات هم عمل می کنند. در سال 2004 فدراسیون آلمان DFL سیستیمی برای قرار دادن ستاره روی پیراهن معرفی کرد که تیم های قهرمان را متمایز با سایر تیم ها می کرد . این سیستم به این صورت بود که:
 
به ترتیب برای 1 ، 2 ، 3 و 4 ستاره تیم ها باید 3 ، 5 ، 10 ، 20 قهرمانی کسب می کردند .
 
این عناوین شامل قهرمانی بوندس لیگا می شود و قهرمانی های سال 1963 به قبل محسوب نمی شود چون در آن سال بوندس لیگا به وجود آمد و قبل از آن آلمان غربی نیز لیگ خاص خود داشت .
 
* در لیگ آمریکا ( Major League Soceer ) یا همان MLS ایده ستاره گذاشتن در سال 2006 رسمی اعلام شد اما این سیستم در آمریکا بر خلاف ایتالیا برای هر قهرمانی یک ستاره تعلق می گرفت .
 
* لیگ سوئد نیز در سال 2006 مثال ایتالیا اجازه داد هر باشگاهی 10 قهرمانی کسب کرد 1 ستاره بر روی پیراهنش قرار بدهد.
 
 
 
*در لیگ هلند این طرح برای اولین بار در سال 2007 توسط باشگاه PSV اجرا شد  پی اس وی آیندهون که 20 قهرمانی کسب کرده بود این طرح را به فدراسیون کشورش پیشنهاد داد و با موافقت این فدراسیون آژاکس 3 ستاره بخاطر 30 قهرمانیش و بعد از آن PSV  بخاطر 20 قهرمانیش   2 ستاره و فاینورد برای 14 قهرمانی خود 1 ستاره روی پیراهن خود قرار دادند .
 

نحوه ستاره گذاری روی پیراهن در تیم های ملی فوتبال

ایده ستاره گذاری بر روی پیراهن مختص تیم های باشگاهی نبود و تیم های ملی فوتبال هر کشور هم از این طرح استقبال کردند . بعد از اینکه طرح ستاره طلایی در ایتالیا مطرح شد تیم ملی برزیل در جام جهانی 1970 و بعد از سومین قهرمانی در جام جهانی 3 ستاره بر روی پیراهن خود قرار داد ، ایتالیا نیز در جام جهانی 1982 این کار را انجام داد و تمام قهرمانان جام جهانی از این حرکت پیروی کردند و به ازای هر قهرمانی در این جام بسیار معتبر یک ستاره بر روی پیراهن خود قرار می دادند .
 
برزیل 5 قهرمانی
 
ایتالیا 4 قهرمانی
 
آلمان 3 قهرمانی
 
 
 

نظر انجمن قانون گذار فیفا چیست ؟

در بخش قانون گذار ی فیفا و در قانون ماده 18/2 بیان می کند اعضای انجمن فیفا در نظر داشته باشند که در رقابت های جام جهانی فوتبال می توانند  به ازای هر قهرمانی در این تورنمنت بزرگ برای سمبل افتخار و متمایز کردن تیم های قهرمان ستاره طلایی را بر روی پیراهن خود قرار دهند . با اینکه از اول سمبل خاصی مشخص نشده بود اما ستاره طلایی   پذیرفته شد .
 
انجمن قانون گذار فیفا تیم های که در رقابت های باشگاهی اروپا ، آسیا ، آفریقا ، آمریکا که خود سرانه ستاره هایی را بر روی پیراهن خود قرار دادند منع کرده است و این طرح را تصویب نکرده است . اما در رقابتهای کشور و لیگ کشور خود این طرح اختیاری است مثل کشور ایتالیا که اختیاری  این طرح را اجرا می کند .
 
پس انجمن قانون گذار فیفا قرار دادن ستاره را در جام جهانی « معتبر »  ، در رقابتهای کشور خود  « اختیاری » و در رقابتهای باشگاهی قاره « منع » کرده است.
 

ستاره طلایی بر روی پیراهن تیم ملی فوتبال زنان

در فوتبال زنان ستاره های بجای اینکه روی سینه قرار گیرد برای اولین بار روی آستین قرار می گرفت در سال 2007 تیم های ملی نروژ و آلمان زنان در جام جهانی زنان اولین ستاره را روی آستین خود قرار دادند . تیم ملی زنان آمریکا در سال 2008 ستاره ها را بر روی یقه خود قرار داد اما با دستور فدراسیون خود دوباره به جای خود برگرداند . البته در سال جاری دوباره ستاره ها در رقابتهای جام جهانی 2011 بر روی سینه قرار گرفت .
 

فوتبال باشگاهای اروپا

هیجان انگیز ترین رقابت های فوتبالی باشگاهی ، رقابتهای باشگاهای فوتبال اروپا از سال 1955 رسمیت پیدا کرد و تا به امروز ادامه دارد تیم های رئال مادرید ، آث میلان ، لیورپول پرافتخارترین  تیم های این رقابت ها  بودند در رقابت های جام باشگاهای اروپا ستاره ای روی پیراهن یا ارم باشگاهها قرار داده نمی شود که اگر اینطور بود رئال مادرید 9 ستاره بر روی پیراهن خود می زد .
 
رئال مادرید 9 قهرمانی
 
آث میلان  7 قهرمانی
 
لیورپول   5  قهرمانی
 

فوتبال باشگاهی در آسیا

رقابتهای باشگاهای آسیایی اولین بار در سال 1967 پایه گذاری شد و  با اسم " تورنومنت آسیایی " شروع به کار کرد ، در این رقابت ها تیم های زیادی حضور نداشتند و طولی نگذشت که بعد از چند سال بدلایل مختلف منحل شد و در سال  1985جام باشگاهای آسیا پایه ریزی شد و در سال2003  اسم این رقابتها به " لیگ قهرمانان آسیا " تغییر نام داده شد . تیم ها حرفه ای تر و به سبک لیگ قهرمانان اروپا قرعه کشی می شوند . البته مابین این سالها  " جام در جام " آسیا هم برگزار می شد که اعتبار کمتری نسبت به جام باشگاهای آسیا داشت .
 
تیم های پوهانگ کره جنوبی ، استقلال ایران ، الهلال عربستان از تیم های پرافتخار این رقابتها هستند . و البته بجز تیم استقلال باقی تیم ها ستاره ای به خاطر قهرمانی در این رقابت ها بر روی پیراهن خود قرار نمی دهند . هیچ مدرکی دال بر اینکه AFC  اجازه قرار دادن ستاره روی پیراهن را تصویب کرده باشد در دست نیست.
 
السد قطر 2 قهرمانی
 
پوهانگ کره 2 قهرمانی
 
استقلال ایران 2 قهرمانی
 
الهلال عربستان 2 قهرمانی
 
الاتحاد عربستان 2 قهرمانی
 
 

استقلال تنها قهرمان دارای ستاره در جام باشگاه های آسیا

به نقل از آناج همانطور که در گفتار بالا توضیح داده شد اکثر تیم هایی که طرح ستاره طلایی را اجرا میکنند به واسطه قهرمانی در کشور خود این ستاره ها را قرار می دهند مثلا : پوهانگ کره که در کشور خود 4 عنوان قهرمانی دارد و در لیگ قهرمانان آسیا 3 بار قهرمان شده ، همان 4 ستاره را به واسطه قهرمانی لیگ کشور خود قرار می دهد نه در رقابت های آسیایی . منطقی تر است که ستاره ای روی پیراهن تیم های ایرانی نباشد و اگر هم باشد فدراسیون ایران مثل کشور ایتالیا به هر ۱۰ قهرمانی در لیگ رسمی ایران ۱ ستاره بدهند . مثلا پرسپولیس با ۹ قهرمانی و گرفتن ۱ قهرمانی دیگر می تواسنت ۱ ستاره داشته باشد یا استقلال با ۷ قهرمانی و گرفتن ۳ قهرمانی دیگر ۱ ستاره . پس قراردادن این ستاره ها اشتباهی خودسرانه از طرف باشگاه استقلال است . اگر آبی ها از اروپایی ها الگوبرداری کردند بهتر است کامل به این طرح الگو برداری کنند نه فقط ستاره گذاشتن .
 
به نظر میرسد کمیته برگزاری بازی های باشگاهای آسیا و فدراسیون ایران توجه خاصی به علائم و نشانه ها روی پیراهن تیم ها نداشته باشد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

پدر لنگ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ ۱۸:۰۸

آقا اصلا استقلال تو چهار جانبه جام آسیا رو گرفته شما چرا تو گروه سه تیمی به تیم محمدیان بنگلادش باختین ها؟جواب بده

دخی تاجی۱۴۰۱/۰۱/۱۸ ۱۹:۳۸

کلا این نوشتی ک بگی لنگ ک ستاره زده بخاطر قهرمانی تو ایران کارش درست اما استقلال ک بخاطر قهرمانی تو آسیا این کار کرده کارش اشتباه .چقد همه رسانه ها طرفدار لنگن .قهرمان آسیا شدیم دو تا ستاره هم می‌زنیم تا کور بشه هر آنکس ک نتوان دید

دانیال۱۴۰۰/۱۲/۲۷ ۰۴:۵۱

الهلال ۳ ستاره بالای لوگو به علت ۳ قهرمانی آسیا و ۴ ستاره پایین لوگو به علت ۴ نایب قهرمانی

ناشناس۱۴۰۰/۱۰/۰۷ ۱۲:۰۳

شما کیسه کشا اگه راست میگید دو ستارتون واقعیه یه پیراهن با یه ستاره بیارید

محمدرضا تاجی۱۴۰۰/۰۸/۱۱ ۱۹:۰۹

برو بابا چرت نگو

علی۱۴۰۰/۰۶/۲۴ ۰۵:۵۱

دل نوشته های یک لنگی عقده ای

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۲۳ ۰۸:۲۳

برعکس هم الهلال هم کاشیما بخاطر قهرمانی آسیا ستاره زدن پس وقتی سواد فوتبالی نداری و طرفدار لنگی نیا مطلب بذار

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۸ ۱۸:۴۳

آهای لنگی ها کم به اون 6گلی که زدین بنازین کم بگید پرسپولیس پر افتخارترین تیمه شما لنگی ها در حد ما نیستید.
برید هر وقت دوبار شدین قهرمان آسیا اونوقت بیاید این حرف هارو بزنید

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۶:۵۹

چهل ساله پیش امجدیه بردین ده ساله قهرمانی لیگو ندیدین

کیسه سوز۱۴۰۰/۰۵/۲۳ ۱۷:۱۱

اون موقع که شما کیسه کشا قهرمان آسیا شدید چهار گانه بود چهار تا بازی کردید قهرمان شدید

مهدی۱۴۰۰/۰۴/۲۵ ۱۰:۰۸

یعنی ببین تابناک دیگه از چه روش هایی برای جذب مخاطب داره استفاده میکنه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۲۳:۵۶

کی هشت هیچ زدین آخه دو سه بار استقلال پرسپولیسو برده فکر میکنین شاهکاره شما برین از آلومینیوم ببازید همین بسه براتون یا بازم بگم

دخی تاجی۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۲۰:۲۸

لنگی
ها دنبال فینال سوم هستند
استقلال دنبال ستاره سوم ....
بیخود کردین اگه ستاره غیره قانونیه چرا فیفا استقلال رو دو
ستاره درج کرده

Kamelia۱۴۰۰/۰۳/۲۷ ۲۰:۱۷

الکیسه چ فکری با خودش کرده ؟؟؟؟؟؟؟
اشکال نداره شاید این جوری بزرگ شدن

سرخ دو آتیشه۱۴۰۰/۰۳/۱۸ ۱۶:۳۹

دم استقیا گرم
اگه نبودن ما باید سر به سر نفت میزاشتیم

امیرعلی۱۴۰۰/۰۲/۲۵ ۰۰:۰۸

خدمت لنگی هایی که میگن ۶ تا به ما زدن

اگه راست میگین برید هشت هیچ خودتونو جمع کنید لنگی های بدبخت که فقط ادعا دارید ،دوست اس اسی هم راست میگه،شما رفتید فینال چیکار کردید؟خواهشا دیگه اسمی از شیش هیچ نیارید چون هشت هیچ رو بهتون میگم

فضل اله سالارزهی۱۴۰۰/۰۲/۱۷ ۰۲:۰۷

استقلال لنگی سوز بابا اینقدر دیگه عزابشون ندین اینا بعد از ۲۵ سال بعد از ما به دنیا اومدن اون موقع کجا بودن

تاجی۱۴۰۰/۰۲/۱۱ ۰۸:۰۰

متن سوختگی های یه لنگی بود
لنگی های عزیز که هی میاید میگید چرا رفتید دسته ۳ و ....
شما این همه رفتید فینال چیکار کردید که الان حرف میزنید رفتید سنگین خوردید پرتتون کردن پایین جام بردن عرزه میخواد که لنگی جماعت ندارع
خالاص.

صفا۱۴۰۰/۰۲/۰۴ ۱۹:۲۲

لنگی های عزیز کم هوچی بازی دربیارید.
اگر قهرمانی استقلال الکیه یه نگاه به تاریخ بندازید. تیم لنگ درسال ۱۹۶۹ نماینده ایران بود تو همون سال مکابی اسراییل قهرمان آسیا شد ولی سال بعدش تاج سرتون با شکست هاپویل اسراییل قهرمان شد
شما همین که بعد ۵۰ سال تو فینال آسیا گل زدید فتح الفتوح کردید و لایق

امید۱۴۰۰/۰۲/۰۳ ۲۰:۱۶

کیسه کشها تاقیامت ننگ ۶تاخوردنشون از ارتش سرخ رو نباید فراموش کنن

ضد لنگی۱۴۰۰/۰۱/۲۴ ۱۵:۴۵

دلنوشته های یک لنگی دل سوخته

مهدی پرسپولیسی۱۴۰۰/۰۱/۱۱ ۱۸:۰۵

کیسع کشا یک عکس با پیراهن استقلال بیارید که یک دونه ستاره داشته باشه بعد شده باشه دوستاره بعدم تیمی که قهرمان آسیا میشه میره جام باشگاههای جهان پس چرا شما رفتید دستع سه شرکت کردید بعد قهرمانی

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۰۱ ۱۱:۵۷

شعر سال جدید برای کیسه کشا

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۰۱ ۱۱:۵۷

یک قهرمانی استقلال(کیسه کشا) دارن که هیچ تیمی نداره.
قهرمانی تو لیگ دسته سه

امیر۱۳۹۹/۱۲/۱۳ ۲۱:۵۹

آهای اون دوستان کیسه کش که حسودیتون میشه یه چیزی میگم کیسه کشا خیلی میسوزن اون موقع که شما قهرمان شدین فقط بیست تیم در آسیا بود اونم ۲۰ تیم در ۵گروه ۴ تا تیمی الان که فوتبال حرفه ای شده با حضور ۴۰ تیم هم شرق و هم غرب برگزار میشه که با حضور ۴۰ تیم در ۱۰ گروه ۵تا شرق و پنج تا غرب و با حضور ۴تیم در یک گروه ... فرق فوتبال حرفه ای با زمان های قدیم این هست کیسه کشا در ضمن ما نمیسوزیم درسته که ای اف سی و فیفا تایید کردن که ستاره درسته ولی دوران فوتبال حرفه ای مهمه نه ستاره جعلی کیسه؟؟ درست نمیگم دوستان عشقوپولیسی یا پرسپولیسی ؟؟ تیمی که با دوتا قهرمانی چطوری میتونه به لیگ دسته یک سقوط کنه؟؟ یا شیش تایی بشه؟؟؟ الان پرسپولیس دوتا نایب قهرمانی اسیا داره اگه جرات دارین در این دوران لیگ حرفه ای فوتبال قهرمان لیگ قهرمانان اسیا بشین کیسه کشای محترم!!

عمو حامد۱۳۹۹/۱۱/۲۴ ۱۸:۴۴

حکایت جالب جام های اسنپی بابا مسعود و ستاره تقلبی تیم لنگ هم بزار که از جمع پنج شیش فرمت لیگ که تو زمین خاکی بازی میکردن یه ستاره زدن
السد سلتیک مارسی العین استقلال پاس پوهانگ و خیلی تیمای دیگه برای جام قاره ای ستاره زدن تا کور شه چشمایی که نتونه ببینه مهم ای اف سی هست که قبول داره .....

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۲ ۱۴:۴۵

معلومه زر زدنای اضافی استقلالی ها برای این کارشون بود هنر کردین کیسه کشا پ حرف نزنین مفتی یه چیزی میگیرین بعدشم افتخار میکنین
واقعا که

B۱۳۹۹/۱۰/۱۲ ۰۰:۳۴

فعلا ستاره های استقلال رو ببینید و برید دق کنین و به بابا مسعودتون بگید

حمیدضا۱۳۹۹/۱۰/۰۷ ۱۰:۱۷

تیمی که ی عکس با لباس تک ستاره نداره و یک شبه ۲تا ستاره جعلی به پیراهنشون میزنن نباید راجب پرافتخار ترین تیم ایران(پرسپولیس)نظر بدن. شما از خاطرات دسته ۳ واسمون بگین:) و سعودتون به لیگ چه حسی داشتین؟

علی۱۳۹۹/۱۰/۰۳ ۲۱:۰۴

متن سراسر دارای نقص هست
الهلال بعد از سومین قهرمانی آسیا سه ستاره بالا و چهار ستاره پایین زد اولسان دو ستاره، گوانگژو، السد، العین، جونبوک، اوراوا، تمامی این تیم ها در آسیا ستاره قهرمانی آسیا زدن و در اروپا مارسی و سلتیک ستاره قهرمانی اروپا زدن و همه این موضوع براشون روشن هست پس اگر منع وجود داره لوگو تمام این تیم ها باید بدن ستاره باشه و طبق متن خودتون ستاره پرسپولیس هم جعلی هست چون مثل تمامی اون لیگ هایی که مثال زدی نماد قهرمانی در یک لیگ نیست و از لیگها و فرمت های مختلف هست...
یه توضیح ساده واسه شما که لااقل اطلاعات فوتبالی خودتون رو زیاد کنید

وحید جعفری۱۳۹۹/۱۰/۰۲ ۱۸:۳۹

واقعا متاسفم که یک نفر و میارن توی سایت ویکطرفه بااین که اطلاعات ضعیفی داره قزاوت می‌کنه .

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۵ ۱۸:۴۵

کل مطلب چرت بود.
اول تمام تیم های آسیایی که گفتی قهرمان شدن ستاره زدن.ماهم تو آسیا هستیم نه اروپا و ایتالیا
دوم اینکه هنوز آث میلان و اینتر هیچکدوم به 18 قهرمانی نرسیدن

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۹ ۱۶:۰۲

به قول یکی از دوستان ، کیسه کشا محترم اول یه عکس با یک ستاره نشون بدید بعد بیاد حرف مفت بزنید

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۰ ۰۷:۴۶

سلام تیم دوچرخه سواران حرف مفت نزنین شما الان دو ستاره دارین اول باید یکی اول رو بگیرین وبعد بعد برید دومی شما یک عکسی که پیراهن استقلال یک ستاره داشته باشه۰۰۰۰۰

مهران۱۳۹۹/۰۸/۱۶ ۱۳:۰۴

نویسنده این متن قشنگ معلومه لنگیه.آخه فوتبال داخلی اعتبار بیشتری داره یا فوتبال بین المللی یاهمون جام آسیا؟؟کدومشون اعتبار بیشتری داره؟جام آزادگان وجام ولایت وجام شهید اسپندی اعتبار داره لنگ براش ستاره میزنه ولی ستاره استقلال ارزش نداره؟؟؟شماها یا واقعا احمقید یا خودتونو زدید به اون راه.میگی هیچ تیمی واسه آسیا ستاره نزده پس الهلال چرا زده؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۵ ۲۰:۲۷

سلام من یه پرسپولیسی هستم.
استقلال موقعی قهرمان آسیا شد که هنوز اون موقع لیگ برتر هم نداشتیم و حریف هایی چون السد و النصر و... نداشتن و یه مشت تیم مسخره اومد به استقلال بازی کرد.کیسه کش

Asha۱۳۹۹/۰۸/۰۲ ۱۶:۵۲

به اطلاع دوست لنگی ام برسونم اگه تو اون دوره تیما الکی بودن پ من موندم اون موقع شما چه غلطی میکردین که از این تیما الکی ستاره بگیرین
الانم لنگی عزیز حرف اضافه ای نزن زشته خاطرات ما شده واس شما ....

حسین۱۳۹۹/۰۶/۰۷ ۱۲:۳۵

AFC واقعا نظارت نداره؟!؟
عزیزم استقلال ستاره هاش واقعیه بخاطر همینم AFC کاری باهاش نداره.در کنارشم پرسپولیس چون ستاره تقلبی زده از کاچو ایتالیا داره پیروی می‌کنه ( اونم چی ده تا قهرمانی تو لیگ ) بخاطر همینم تو بازی های آسیایی همون AFC اجازه نمیده ستارشو بچسبونه. نویسنده عزیز آب رو بریز اونجا که میسوزه.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۰۶ ۱۶:۴۶

برو عمووووووو
برو کشکتو بساو
تو رو چ ب مغاله نوشتن
تو همون مسابقات ک استقلال داشت قهرمان میشد شما چرا حذف میشدین؟؟؟؟

Elina۱۳۹۹/۰۶/۰۲ ۱۵:۰۴

واقعان که ، پرسپولیس طرفدار زیاد داره و بخاطر همین طرفدارام که شده بازی هارو بیشتر میبره ، اهای شما استقلالیا بهتره بیاین تو پرسپولیس ، میخوام یه یاداوری ای کنم که تو یکی از شهراورد ها حسین حسینی یه گل بخودی ای زد که هیچ وقت یادم نمیره

محمد مهدی۱۳۹۹/۰۶/۰۲ ۰۹:۱۲

آره اسمشم میزارن ستاره واقعی آخه کدوم عقلی میگه که یه تیم قهرمان آسیا میشه بعد میره دسته سه کدوم عقلی این چیزو باور میکنه استقلال تو امجدیه از نماینده اسرائیل عقب بود که یار کمکی آوردن مساوی کرد بعدشم گل برتریو زد کدوم عقلی میگه که باید یار کمکی برای دو تا بازی آورد

بهار۱۳۹۹/۰۵/۱۸ ۰۴:۱۸

بسوزید لنگیا با این سایتتون

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۱۱ ۲۱:۲۹

استقلال سرورته

حسین۱۳۹۹/۰۵/۱۰ ۲۳:۲۳

مشخصه حق با پرسپولیس است ...البته نزدیک به سی سال است که هیچ تیم ایرانی قهرمان نشده ، بخاطر اینکه تیمهای کره ای ، ژاپنی،عربستانی،و....شرکت کردن تو مسابقات ...باید منطقی باشیم

امیر۱۳۹۹/۰۵/۰۷ ۱۰:۵۶

اصن گیریم ۱ درصد پرت و پرتات درسته
قهرمانی آسیا رو ببین بسوز سایت لنگی

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۴ ۲۰:۳۱

اقا اصلا اون 2 ستاره استقلال ماله خودشون(که ماله خودشون نیست) جلوی پرسپولیس هیچی نیستن

چ۱۳۹۹/۰۴/۲۴ ۱۴:۱۸

شما چی میگین استقلال به گرد پای پرسپولیس هم نمی رسه نمیرسید و نخواهد رسید

کیانا۱۳۹۸/۱۲/۰۸ ۰۲:۲۲

من که پرسپولیسی هستم اصلا از این مقاله خوشم نیومد چون این رو تمام اون استقلالی های عقده ای نوشتن

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۷ ۰۰:۳۵

یکی اب برسونه

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۷ ۰۰:۳۵

یکی اب برسونه بش بد داره میسوزه بنده خدا آتیش گررررررفت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.