آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

کاخ سفید: پیشنهاد ایران بسیار مفید است

کاخ سفید اعلام کرد که پیشنهاد ارائه شده توسط مذاکره‌کنندگان ایرانی در ژنو با هدف حل موضوع هسته‌یی ایران سطحی از جدیت و استحکام را نشان می‌دهد که آمریکا تاکنون آن را ندیده بود.

به گزارش ایسنا جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه گفت که پیشنهاد بسیار مفید است گرچه هشدار داد که «کسی نباید انتظار یک دستاورد را یک شبه داشته باشد».

به گزارش خبرگزاری رویترز، کارنی گفت: به نظر ما پیشنهاد ایران بسیار مفید است. پیشنهاد ایران یک پیشنهاد جدید با سطحی از جدیت و استحکام بود که تاکنون ندیده بودیم.

او از ارائه جزییات درباره این پیشنهاد خودداری کرد و تنها گفت: کسی نباید انتظار دستاورد را یک شبه داشته باشد. این مسائل پیچیده هستند. آن‌ها مسائل فنی هستند و همان‌طور که رییس‌جمهور (آمریکا) گفته است، تاریخچه بی‌اعتمادی بسیار عمیق است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

mostafa tehran۱۳۹۲/۰۷/۲۵ ۰۸:۲۴

کم کم هردوطرف ازگاردگرفتن بایدخارج شوندودیدگاه ونگرش مثبت نسبت به یکدیگرداشته باشنداطمینان منطقی طرفین باعث بوجودآمدن حسن نیت روابط حسنه می شود

آرش۱۳۹۲/۰۷/۲۴ ۲۳:۲۶

تازه یه ذره به این زندگی امیدوار شدم

نازی۱۳۹۲/۰۷/۲۴ ۲۲:۲۷

ینی داریم به نتیجه های خوب میرسیم ایشالا امیدوارم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.