آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
0بازدید

فردا به حضور هواداران احتياج داريم

مجيد جلالي تاکيد کرد که تراکتورسازي فردا به حضور هواداران نياز دارد.

سرمربي تيم تراکتورسازي تبريز در نشست خبري قبل از بازي با فولادخوزستان اظهار کرد: فردا بازي داريم که بايد با حضور هواداران با دست پر از ميدان خارج شويم. علي کريمي، محسن ربيع‌خواه و محمد ابراهيمي مصدومان ما در بازي فردا هستند.

به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: کريمي از امروز تمرينات خود را آغاز کرده است و اميدوارم به زودي بتواند به شرايط ايده‌آل دست يابد. از هواداران که هميشه ما را مورد حمايت قرار دادند مي‌خواهم فردا به استاديوم بيايند.

سرمربي تراکتورسازي درخصوص حواشي به وجود آمده در تمرينات و مديريت اين حواشي بيان کرد: من از اولين روزهاي حضورم در تبريز شاهد حواشي بسياري بودم که برايمان ايجاد کرده‌اند. حاشيه‌ها قدرت تخريب تيم‌هاي بزرگ را دارد. انتشار بعضي از خبرهاي دروغ کارمان را سخت مي‌کند.

سرمربي تراکتورسازان درخصوص هواداران اين تيم بيان کرد: تراکتور جزوي از زندگي مردم آذربايجان است و بعضي‌ها بايد منفعت صنفي‌شان را کنار بگذارند.

جلالي درباره شناختش از تيم فولادخوزستان گفت: شناختم از فولاد کمک بسياري به ما و بازيکنان خواهد کرد تا نتيجه خوبي در بازي فردا کسب کنيم. تا آخر عمرم به کاري که در فولاد کردم افتخار مي‌کنم و همچنين به کاري که الان در تراکتورسازي انجام مي‌دهم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.