آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
3534بازدید

حنطه:باخت به فولاد واجب بود!

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: بازيكنانم فهميدند كه دنيا هميشه به كام ما نيست.

علي حنطه در گفت‌وگو با ايسنادر آستانه‌ي ديدار تيمش با مقاومت سپاسي اظهار كرد: اوضاع ابومسلم بسيار خوب است و بازيكنانم آماده و سر حال هستند و به نظر من شكست مقابل فولاد براي ما واجب بود چون بعد از چند پيروزي بازيكنان فهميدند كه دنيا هميشه به كام ما نيست.

وي افزود: در ديدار با فولاد، خدا نخواست كه پيروز باشيم و ما هم به خواست خدا راضي هستيم.

حنطه بابيان اينكه از مسوولان مي‌خواهيم سريع تر طلب بازيكنان را بپردازند، تصريح كرد: با توجه به اينكه بازيكنان صددرصد آماده هستند و خوب تمرين مي‌كنند، از مسوولان مي‌خواهم هر چه سريع تر طلب بازيكنان را بپردازند چون كم‌كم به پايان فصل نزديك مي‌شويم.

حنطه تاكيد كرد: اميدوارم با حمايت مسوولان ورزش استان و مهدي زمان و سردار بني اسد، بتوانيم به شرايط بهتري برسيم.

وي در خصوص ديدار با مقاومت سپاسي و شناخت خود از تيم غلام پيرواني گفت: از مقاومت سپاسي شناخت كافي داريم و فيلم بازي‌هاي اين تيم را كاملا آناليز كرده‌ايم و اين را هم مي‌دانيم كه تيم‌هاي شاه‌غلام هميشه با انگيزه هستند و او با جوانان تيم خود با صداقت رفتار مي‌كند.

وي افزود: جواد رزاقي، مقدسي‌پور و وحيد عسگري به دليل مصدوميت به اين بازي نمي‌رسند كه رزاقي و مقدسي‌پور در چند بازي اخير تيم را همراهي نكردند اما بابت مصدوميت عسگري، فكر مي‌كنم كه در كار دفاع با مقداري مشكل مواجه شويم.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان عنوان كرد: مساله بازي در زمين حريف هم در بازي ما چندان تاثيرگذار نيست زيرا كه با بازيكنان به گونه‌اي تمرين كرده‌ايم كه براي ما زمين حريف و زمين خودمان تفاوتي ندارد و هر تيمي كه از موقعيت‌هايش بهتر استفاده كند، برنده اين بازي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.