لاوروف: از جاسوسیهای آمریکا متعجب نشدم
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در واکنش به افشای جاسوسی های آژانس امنیت ملی آمریکا از همپیمانان این کشور، گفت: این جاسوسیها دولت روسیه را متعجب نکرده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر خارجه روسیه در سفر به یونان، گفت: مسکو از گزارشهایی که نشان میدهند واشنگتن از رهبران کشورهای متحدش جاسوسی میکند متعجب نشده است.
لاوروف در کنفرانس خبری مشترک در آتن با همتای یونانیاش گفت: من مطمئنم همه در این مورد، همه چیز را میدانستند یا به چیزهایی شک داشتند. جار و جنجالهایی که به پا شده است به این دلیل است که قرار نبود درباره مسائلی به طور عمومی و علنی صحبت شود، اما به میان کشیده شد.
وزیر امور خارجه روسیه در سفر به آتن علاوه بر دیدار با اوانجلوس ونیزلوس همتای یونانی خود با آنتونیس ساماراس نخست وزیر این کشور نیز دیدار و گفتگو کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.