آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تعهد آمریکا درباره جاسوسی از سازمان ملل

 در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه آژانس امنیت ملی آمریکا به سیستم ویدئو کنفرانس سازمان ملل دسترسی پیدا کرده، این سازمان اعلام کرد واشنگتن متعهد شده که سازمان ملل جاسوسی نکند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری الجزیره، مارتین نسیرکی، سخنگوی سازمان ملل به خبرنگاران گفت: مقامات آمریکایی به سازمان ملل اطمینان داده‌اند که ارتباطات سازمان ملل کنترل نمی‌شود و نخواهد شد.

وی در این زمینه که آیا آمریکا پیشتر از ارتباطات سازمان ملل جاسوسی کرده‌اند یا خیر اظهار نظری نکرد.

پس از افشای اسناد محرمانه در اوایل سال جاری میلادی توسط ادوارد اسنودن، پیمانکار پیشین سازمان امنیت ملی آمریکا در خصوص جاسوسی های این کشور، انتقادات بین‌المللی علیه واشنگتن نسبت به فعالیت‌های نظارتیش بر جهان افزایش یافته است.

مردم از جزئیات استراق سمع آمریکا در سازمان ملل مطلع نیستند. همچنین مشخص نیست ‌آیا آمریکا جاسوسی از دیپلمات‌ها در سازمان ملل یا هر جای دیگر دنیا را متوقف کرده است یا خیر.

نسیرکی اعلام کرد: مصونیت هیات‌های دیپلماتیک، از جمله هیات‌های اعزامی به سازمان ملل، به خوبی در قوانین بین‌المللی پایه‌ریزی شده و بنابراین انتظار می‌رود همه کشورهای عضو بر اساس آن عمل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.