آخرین خبریاسر آسانی: ما تیم بزرگی هستیم
3بازدید

اولین تماس رسمی ترکیه با دولت جدید ایران

وزارت امور خارجه ترکیه روز پنجشنبه با صدوراطلاعیه ای اعلام کرد: محمد جواد ظریفˈ وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا به ترکیه سفر می کند واین اولین تماس رسمی دولت آنکارا با یک مقام بلندپایه دولت جدید ایران خواهد بود.

به گزارش ایرنا، دراطلاعیه وزارت خارجه ترکیه آمده است که این اولین سفر یک مقام بلندپایه ایرانی بعد از تشکیل دولت جدید دراین کشور است وظریف در استانبول وآنکارا با مقامات بلندپایه ترکیه دیدار وگفت وگو خواهد کرد.

این اطلاعیه اضافه کرد که ظریف به دعوت ˈاحمد داوداوغلوˈ وزیرخارجه ترکیه به این کشور سفر می کند و دوطرف درباره روابط دوجانبه ومباحث منطقه ای وبین المللی به گفت وگو خواهند پرداخت.

وزیرامورخارجه ایران پس ازیک روز کاری پر مشغله درافریقای جنوبی ، بامداد جمعه ساعت 5:30 دقیقه به وقت محلی و7 به وقت تهران، وارد استانبول خواهد شد.

ظریف در ساعت 9:30 به وقت محلی و11 به وقت تهران دراستانبول با ˈ عبدالله گل ˈ رییس جمهوری ترکیه دیدار وگفت وگو و سپس درنشست پاگواش سخنرانی خواهد کرد.

وزیر امور خارجه ایران سپس به آنکارا سفر خواهد کرد و در ساعت 14:30 به وقت محلی و 16 به وقت تهران با  ˈرجب طیب اردوغان ˈ نخست وزیر ترکیه دیدار و سپس با همتای ترکیه ای خود گفت وگو خواهد کرد.

نشست مطبوعاتی با خبرنگاران وسپس شرکت درمراسم شام از سوی وزیر امور خارجه ترکیه، آخرین برنامه سفر ظریف به ترکیه خواهد بود.

وزیرامور خارجه کشورمان بامداد شنبه استانبول را به سمت تهران ترک خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.