خیابانهای مادرید در روز اعتصاب کارگران شهرداری
REUTERS/Paul Hannaراب فورد، شهردار تورنتو روز سهشنبه اعتراف کرد در گذشته ماده مخدر کراک مصرف کرده است. اعتراف راب فورد به مصرف کراک در گذشته، تردیدهایی را که در خصوص وجود یک نوار ویدئویی در این باره در دستگاه قضایی کانادا برانگیخته بود، تقویت کرد.
REUTERS/Aaron Harrisموشک حامل سفینه تحقیقاتی بدون سرنشین هند، روز سه شنبه از پایگاه فضایی سریهاریکوتا در جنوب این کشور به طرف مدار مریخ پرتاب شد. این موشک سیصد و پنجاه تنی حامل یک سفینه تحقیقاتی بدون سرنشین به وزن هزار و سیصد کیلوگرمی است.
REUTERS/Babuنینوی ده ساله فرانسوی، ماتادور کوچکی است که با وجود ده ساله بودن، قهرمانی را به دست آورده است.
Jean-Paul Pelissier / Reutersیک آتشفشان در جزیره سوماترای اندونزی برای سومین بار در ماههای اخیر فعال شده و این مسأله موجب تخلیه صدها نفر از ساکنان منطقه شده است.
AFP - Getty Imagesتصویرژنرال عبدل الفتاح آل سیسی در دستان یکی از طرفداران مرسی در جریان دادگاه روز دوشنبه در قاهره. در اولین دادگاه محمّد مرسی، طرفداران وی تجمع عظیمی برپا نموده بودند. آل سیسی در براندازی مرسی نقش اساسی داشته است.
(Mahmoud Khaled Mahmoud/AFP/Getty Imagesسالگرد شهادت ˈطیب حاج رضاییˈدوستداران و بستگان مرحوم عسگر اولادی مقابل بیمارستان دی پس از شنیدن خبر درگذشت وی
356060-1
مراسم سنتی تعزیهخوانی در خرمآباددیدار تیم بیسبال اصفهان و بوشهر در ورزشگاه تختی اصفهاناجرای تئاتر نوجوان صدای یک دست به کارگردانی و نویسندگی و طراحی قطب الدین صادقی در تالار هنر تهرانبرداشت زعفراندیدار علی لاریجانی و هیأت پارلمانی قزاقستاننصب پرچم بارگاه امام حسین (ع) بر فراز گنبد حسینیه اعظم زنجانجلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهرانتصویر ایسنا از مرحوم حبیب الله عسگر اولادیاجرای مانور لحظه صفر امداد و نجات در سیلابدیدار جمعی از مردم استان فارس و شهرستان بم با هاشمی رفسنجانیتشییع پیکر شهید سردار محمد جمالی
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.