آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
4392بازدید

آمريکا "پژاک" را در لیست تروريستي قرار داد

"استيوارت ليوي " افزود که وزارت خزانه داري آمريکا همچنين تمامي دارايي اين گروهک را در بانکهاي آمريکايي بلوکه کرده است .

وزارت خزانه داري آمريکا در بيانيه اي گروهک "پژاک " ،معروف به شاخه ايراني حزب "پ .ک .ک" ، که در مناطق مرزي شمال عراق مستقر است را در فهرست گروههاي تروريستي قرار داد.

روزنامه "شرق الاوسط" چاپ بغداد روز پنجشنبه در خبري اعلام کرد که معاون وزير خزانه داري آمريکا در امر مبارزه با تروريسم ، در بيانيه اي رسمي اعلام کرد که گروه پژاک در فهرست گروههاي تروريستي آمريکا قرار گرفته است .

"استيوارت ليوي " افزود که وزارت خزانه داري آمريکا همچنين تمامي دارايي اين گروهک را در بانکهاي آمريکايي بلوکه کرده است .

به نوشته اين بيانيه ، پژاک يک گروهک کرد است که در مرزهاي عراق و ايران فعال است و تحت هدايت و رهبري حزب پ .ک .ک ،حزب کارگران کرد ترکيه ، فعاليت مي کند.

به گفته ليوي، آمريکا با گنجاندن نام اين گروه در فهرست گروههاي تروريستي ، ارتباط آن را با حزب کارگران کرد ترکيه نشان داده است. حزب پژاک بعد از گروهک منافقين دومين گروهک تروريستي ضد ايراني است که در فهرست گروههاي تروريستي آمريکا قرار گرفته است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.