آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
1بازدید

یکی از فرماندهان طالبان ترور شد

براساس گزارش‌های رسیده از پاکستان "نصیرالدین حقانی"، از فرماندهان ارشد شبکه حقانی کشته شده است.

به گزارش ایسنا رسانه‌های پاکستانی گزارش داده‌اند که طالبان تایید کرده‌اند که حقانی شب پیش در اسلام‌آباد کشته شده است.

براساس همین گزارش‌ها دو فرد مسلح ناشناس که بر موتورسیکلت سوار بودند، حقانی را هدف تیراندازی قرار دادند.

نصیرالدین حقانی فرزند جلال‌الدین حقانی، از فرماندهان جهادی افغانستان و بنیانگذار شبکه حقانی و برادر سراج‌الدین حقانی رهبر این شبکه است.

به گزارش بی.بی.سی گفته می‌شود که نصیرالدین حقانی از فراهم کنندگان منابع مالی شبکه حقانی بوده است و روابط نزدیکی با عناصری در کشورهای حوزه خلیج فارس و القاعده داشته است.

او در لیست "تروریستان جهانی" آمریکا قرار داشت.

دولت‌های افغانستان و آمریکا شبکه حقانی را عامل اصلی "حملات انتحاری پیچیده" علیه اهداف غربی و افغان در افغانستان می‌دانند.

هرچند این شبکه از نظر عملیاتی مستقل عمل می‌کند اما فرماندهان آن همواره گفته‌اند که رهبر آنها ملاعمر، رهبر اصلی طالبان افغان، است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.