آخرین خبرطلا و سکه دوباره گران شدند؛ سکه امامی به ۲۶۵ میلیون تومان رسید
2بازدید
۰

دانشجویان طرفدار مرسی محکوم به ۱۷سال زندان

رسانه های خارجی از محکوم شدن 12 دانشجوی طرفدار محمد مرسی و اخوان المسلمین به 17 سال زندان خبر دادند.

به گزارش مهر به نقل از المنار، دادگاه مصر روز گذشته 12 دانشجوی طرفدار محمد مرسی رئیس جمهوری برکنار شده مصر را به 17 سال زندان محکوم کرد. این افراد به اتهام ارتکاب خشونت در اعتراضات دو هفته گذشته دانشگاه الازهر و حمله به دفاتر اساتید این دانشگاه به زندان محکوم شده اند.

دادگاه «جنح الجمالیه» همچنین این دانشجویان را به حمل سلاح سرد، ایجاد رعب و وحشت و تعرض به کارمندان دانشگاه الازهر متهم می‎داند. این دادگاه وثیقه‎ای به قیمت 64 هزار جنیه معادل 9 هزار و 200 دلار برای آزادی این افراد تعیین کرده است.

دانشگاه الازهر طی دو ماه گذشته شاهد اعتراضات دانشجویی بود و دانشجویان طرفدار محمد مرسی و اخوان المسلمین در اعتراض به برکناری وی تظاهرات بر پا کردند. این اعتراضات با ورود نیروهای امنیتی به محوطه دانشگاه ها به پایان رسیده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.