آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
3بازدید

تحقیق و تفحص از فدراسیون فوتبال کلید خورد

مدیرکل امورکارشناسی نظارت مجلس از آخرین طرح‌های تحقیق و تفحص تقاضا شده در مجلس خبر داد وگفت: تقاضای تحقیق و تفحص از فدراسیون فوتبال از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس مطرح شده است.

مجتبی ملک افضلی درگفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، از ارائه 3 ‌طرح تحقیق وتفحص در مجلس خبر داد وگفت: تقاضای تعدادی از نمایندگان مبنی بر تحقیق و تفحص از فدراسیون‌های فوتبال در حال بررسی است.

وی در تشریح دیگر طرح‌های تحقیق و تفحص، تصریح کرد: تقاضای دیگری مبنی بر تحقیق و تفحص از سازمان منابع طبیعی آذربایجان غربی از سوی نمایندگان به هیات نظارت مجلس رسیده است.

ملک افضلی از تلاش نمایندگان برای تحقیق و تفحص از سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی کشور خبر داد وگفت: تعدادی از نمایندگان به دلیل بروز برخی مشکلات خواستار تحقیق و تفحص از سازمان جنگل ها و منابع طبیعی کشور شدند که در دست بررسی است.

مدیرکل امورکارشناسی نظارت مجلس، زمان ارایه جزییات درباره طرح‌های مذکور را پس از بررسی‌های لازم عنوان کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.