رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرانفجار در یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان
3235بازدید
۰

عنايتي در آچمز

در حالي كه كه فقط تا سه شنبه فرصت است تا به فهرست تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا بازيكن اضافه شود تكليف عنايتي مشخص نشده است.

به گزارش فارس، وعده برگزاري جلسه در امروز و فردا از جمله برنامه هاي روزمره رضا عنايتي مهاجم ايراني تيم النصر امارات شده است.

اين وعده تكراري و عملي نشده مسئولان باشگاه النصر امارات است كه به دليل بحث بين عنايتي و سرپرست تيم، اين بازيكن را در شرايط بدي قرارداده اند و اين حق را براي خود قائل هستند كه او را بلاتكليف نگه دارند.

در آخرين وعده قرار بوده آنها شب گذشته بعد از بازي خود با اين بازيكن و مدير برنامه هايش جلسه اي برگزار كنند اما به دليل باخت روحيه خود را از دست دادند و همين را بهانه اي براي تعويق اين جلسه قرار دادند.

مديربرنامه هاي عنايتي به فارس اظهار داشت: آنها با توجه به قرادادي كه دارند مي خواهد سود ببرند و چندان هم نمي توان گفت كه ناحق مي گويند. تا زماني كه تكليف او مشخص نشود نمي توان با تيم هاي ديگر مذاكره كند.

وي ادامه داد: مسئولان النصر بدشان نمي آيد بگذارند زمان ليگ قهرمانان بگذرد و سپس تكليف عنايتي را مشخص كنند. ما در حال حاضر منتظر اين هستيم تا خودشان براي تشكيل جلسه تماس بگيرند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.