آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

پلمب و معرفی ۸ واحد آلاینده هوا به دادگاه

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قدس با اشاره به معرفی ۶ واحد آلاینده هوا به دادگاه، از پلمب ۲ واحد آلاینده در این شهرستان خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران روح الله میرباقری اظهار داشت: با شروع فصل سرما و افزایش آلودگی هوا مأموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قدس در حین گشت و پایش زیست‌محیطی موفق به شناسایی 6 واحد آلاینده غیرمجاز در محدوده این شهرستان شدند که این واحدها شامل واحدهای شن و ماسه و آسفالت بوده است.

رئیس اداره کل حفاظت محیط زیست شهرستان قدس با تأکید بر اینکه برای تمامی این واحدها به دلیل آلودگی هوا پرونده تشکیل شده است، تصریح کرد: پرونده این واحدها برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است.

وی همچنین از پلمپ 2 واحد آلاینده در این شهرستان خبر داد و گفت: این دو واحد شامل یک واحد تولید آسفالت و یک واحد ریخته‌گری بوده است که به دلیل عدم توجه به اخطاریه‌های قبلی از سوی اداره محیط زیست شهرستان قدس پلمب شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.