آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
0بازدید

سرانجام چهره قهرمان نیم فصل آفتابی شد

استقلال برد و پرسپولیس قهرمان نیم‌فصل شد

استقلالی‌های می توانستند با به ثمر رساندن یک گل دیگر سرنوشت قهرمانی نیم‌فصل را تغییر دهند اما این اتفاق نیفتاد تا پرسپولیس در صدر جدول باقی بماند و قهرمان نیم‌فصل شود. حضور همزمان استقلال و پرسپولیس در صدر جدول شاید در نیم فصل دوم به لیگ برتر کمک کند تا از کسالت‌بار بودن خارج شود.

استقلال برد و پرسپولیس قهرمان نیم‌فصل شدسرانجام شانزده روز بعد از برگزاری آخرین دیدار هفته پانزدهم و نیم‌فصل لیگ برتر ایران دو تیم استقلال تهران و ملوان بندر انزلی در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند تا تکلیف قهرمان نیم‌فصل نخست لیگ برتر مشخص شود. جایی که پرسپولیس بعد از یکصدو ده هفته دوری از صدر جدول، از هفته چهاردهم لیگ برتر و بعد از پیروزی برابر راه‌آهن بر آن تکیه زد و به مدد طولانی شدن برگزاری دیدار معوقه استقلال و ملوان چند هفته‌ای است که در آنجا جا خوش کرده تا اینکه امروز رسما به عنوان قهرمان نیم‌فصل در جایگاه خود تثبیت شد.

به گزارش تابناک، پرسپولیسی‌ها که این هفته‌ها و در پی قطعی شدن کسر یک امتیاز از این تیم اعتراضات فراوانی به سازمان لیگ کرده‌اند معتقدند که با کسر نشدن این یک امتیاز می‌توانستند با خیال راحت قهرمانی نیم‌فصل را از آن خود کنند اما غافل از اینکه استقلال دیگر تیم مدعی برای کسب قهرمانی نیم فصل هم در هفته دوم ودر پی اعتراضات تماشاگرانش در بازی با سپاهان هم طعم کسر امتیاز را چشیده و شرایط دو تیم مدعی، پیش از این بازی برای رسیدن به قهرمانی نیم فصل کاملا شبیه هم است.

حضور استقلال در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا و حضور این تیم در مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها موجب شد تا آبی‌پوشان پایتخت در میانه‌های لیگ کمی از دور رقابت‌ها عقب بمانند و این به همراه بازی‌های ملی دست به دست هم داد تا میان آخرین بازی هفته پانزدهم و تنها دیدار باقی مانده از هفته دوازدهم لیگ برتر شانزده روز فاصله بیفتد. دیداری که از قضا تکلیف قهرمان نیم‌فصل را مشخص می‌کرد. همه تیم‌ها کار خودشان در نیم فصل نخست را به پایان برده بودند و منتظر دیدار استقلال و ملوان بودند که تنها در صورت برتری استقلال با اختلاف دو گل می‌شد جای قهرمان در صدر جدول تغییر کند. اتفاقی که نیفتاد و استقلال با 27 امتیاز هم امتیاز پرسپولیس صدر نشین شد و به مدد تفاضل گل کمتر در جایگاه دوم جدول قرار گرفت.

تک گل استقلال را در این بازی که در ورزشگاه آزادی و در یک هوای بارانی برگزار شد حنیف عمران‌زاده به ثمر رساند تا شاگردان قلعه‌نویی در چند بازی معوقه خود جبران کم‌کاری میانه‌های نیم فصل را بکنند و بار دیگر خود را به صدر جدول نزدیک کنند. 

در لیگ کسل کننده سیزدهم بعد از چند سال شاهد حضور استقلال و پرسپولیس در صدر جدول هستیم و شاید همین رقابت نزدیک این دو تیم در صدر جدول بتواند نیم‌فصل دوم گرم‌تری را برای هواداران فوتبال رقم بزند.

نیم فصل نخست لیگ امسال کوتاه‌ترین نیم فصل سیزده دوره مسابقات لیگ برتر است. جایی که رقابت‌ها از دوم مرداد ماه با بازی استقلال خوزستان و ذوب‌آهن آغاز شد. منتهی شدن این لیگ به رقابت‌های جام‌جهانی و خواسته‌های کی‌روش در خصوص برنامه‌های تیم ملی موجب شد تا سازمان لیگ برتر با برنامه‌ریزی و تدابیر خاصی بازی‌های فصل 92-93 را برگزار کند و همین مسئله موجب فشرده شدن بازی‌های این فصل شد. با این حال بازی‌های امسال کمی منظم‌تر از سال گذشته برگزار شد و طبق آمار هفتاد درصد بازی‌های این نیم‌فصل در دو روز آخر هفته برگزار شد اما متاسفانه این مسئله هم کمکی به اقبال تماشاگران به بازی‌های لیگ نکرد و این فصل هم با استقبال سرد تماشاگران همراه بود.

شاید یکی از مهم‌ترین دلایل عدم اقبال تماشاگران به بازی‌های لیگ برتر امسال مانند سال گذشته جذاب نبودن بازی‌های لیگ برتر ایران است. خیلی هم طبیعی است که علاقه‌مندان به فوتبال در فصل منتهی به جام جهانی از لیگی که برترین گلزن نیم فصل آن بعد از پانزده هفته تنها هفت گل به ثمر رسانده استقبال نکنند. هرچه در میان تیم‌های این نیم فصل هم بگردیم چهره شاخصی در میان تیم‌ها نمی‌بینیم. فرهاد مجیدی و علی کریمی پا به سن گذاشته شاید شاخص‌ترین چهره‌ها برای کشاندن تماشاگران به ورزشگاه‌ها بودند که اولی در همین نیم‌فصل از فوتبال خداحافظی کرد و دومی هم بیشتر مصدوم بود. اما همین مسئله هم نشان از پیری فوتبال کشورمان دارد که زنگ خطر را برای ما مدت‌هاست به صدا درآورده است. به ثمر رسیدن 260 گل در 120 بازی یک نیم فصل و کسب معدل 2.16 گل در هر بازی هم نشان می‌دهد که با چه لیگ سرد و کسل باری مواجه بودیم.

با این وضعیت شاید نباید به کارلوس کی‌روش ایراد گرفت که برای یافتن بازیکن لیگ‌های اروپایی و آمریکایی را زیر  و رو می‌کند تا برای تیم ملی در آوردگاه جام‌جهانی بازیکنی با کلاس جهانی پیدا کند. این البته از هوشیاری کی‌روش است اما زنگ خطر برای مدیران باشگاه‌ها و مسئولان فوتبال مدت‌هاست به صدا درآمده که اگر به فکر کشته خود نباشند چیزی هم برای درو ندارند. گرچه مدیران باشگاه‌ها این روزها مشغول هزینه کردن بودجه‌های میلیاردی خود از جیب بیت المال هستند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۹:۲۵

همیشه استقلال و پرسپولیس با لطف داوران و فدراسیون به مقام میرسند. زنده باد تراکتور و سپاهان و فولاد

شاهرخ۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۸:۲۹

همیشه پرسپولیس استقلال تراکتور و سپاهان مقتدر رو دوست دارم هم بخاطر جذابیت لیگ هم کمک موثر به تیم همیشه سرافراز ملی

محمد۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۷:۴۷

پرسپولیس سرور استقلاله. بس و خلاص

مهدی ب۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۱:۵۷

ژنرال چشم حسودات کوربشه ایشاله
استقلالیا وهمه لنگیا هم بلندبگین آمین

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۰:۴۶

تا يكى دو هفته ديگه كار پرسپوليس تمومه . امسال شايد بشه سوم ليگ.

بی طرف۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۰:۲۵

شماها چقدر بیکارید که از این تیما طرفداری می کنید؟
آخه مگه اگه ببرن یا ببازن یه قرون گیر شما میاد؟ فقط اونا هستن که پولای میلیاردی گیرشون میاد. اون پول بیت المال که در واقع همون پول جیب من و شما است

یاسی۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۰:۰۰

دودورودودودو پرسپولیس

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۳:۵۸

تا استقلال باشه پرسپولیس هیچ حرفی واسه گفتن نداره اینو یادتون نره

امیر۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۳:۴۴

درد و بلای والیبالی ها بخوره تو سر فوتبالی ها.

نادر۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۳:۰۸

زنده باد تراختور و شیر های زرد سپاهان

صادق۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۲:۳۹

استقلال قبلا اسمش تاج بوده /
تاج هم تاج خروس که قرمزه
فقطبه عشق هوادارای پرسپولیس زلزله

mohsen۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۲:۱۳

تا حالا به قهرمان نیم فصل کاپ ندادن اقایون

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۱:۳۵

سرور هر چی لنگیه امیر قلعه نوعیه

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۰:۵۹

آخر فصل هم پرسپولیس میبره تا استقلال قهرمان لیگ بشه

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۳:۴۷

بیدار شو بابا...

مسعود۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۱:۴۲

لطفاً مرحمی بر روی زخم هاتون بگذارید

پیمان۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۰:۴۵

خوشم میاد اصلااااا حرفی از آفساید بودن گل استقلال نمیزنید. واقعا اگر این قضیه برعکس بود و ملوان گل آفساید میزد هم متنتون به همین شیوه ویرایش میشد؟
کامل نگفتن حقیقت نوعی دروغگویی است

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۰:۴۳

تا خیالت از بابت این که پرسپولیس صدر جدول می مونه راحت نشد که اون یه امتیاز رو کم نکردی ینی خوشم میاد زمین و زمان در تلاشن تا پرسپولیس صدر بمونه اونم از مسئول کمیته انظباتی که می گه ممکنه تو نیم فصل دوم امتیاز های کم شده بخشیده بشن والا اون زمان که استقلال و بقیه تیما ازشون کم شد که از این حرفا نبود که
راستی چرا دروغ ها و توهین های آقای دایی پیگیری نمی شه

hasan۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۰:۳۴

تبریک میپگم قهرمانی پر ارزشتر از قهرمانی فصله پرسپولیس را
بدبختا

علی148۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۵۵

ما با والیبال بیشتر حال میکنیم داداش.

محمد۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۵۴

عشق یعنی پرسپولیس

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۸:۴۹

کدو

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۵۰

به امید خدا اگه لاویها وتوانیها بذاره ،امسال پرسپولیس قهرمانه

ياسوكندي۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۴۸

اگرحق تراكتوررانمي خوردن بااختلاف بسيارزيادي صدرجدول بود

ايرج۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۴۴

جوجه راآخرپاييزمي شمارند،استقلال قهرمان ميشه

مهدی۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۸:۴۹

استقلال تو سروری کن
دلبری کن
آخه تو دلبری
دل می بری
آخه تو یک افسونگری
اونوقت نیست که از همه سری
واسه همین

احمد۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۷:۴۵

یعنی الان که آخر پائیزه

سحر۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۳:۰۵

شما هم تا آخر پاییر منتظر بمون دیگه.آفرین

همایون۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۳۳

زنده باد امپراطور لیگ ایران پرسپولیس (با 9 قهرمانی)

مهدی۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۸:۵۰

شما امپراتور مزرعه رو زیاد دیدی؟

یا مثلا هانیکو
اوشین

مسعود۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۱:۴۱

سرور
سروره داداش سروره

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۳۱

چرا استقلال و پرسپولیس صدر باشد لیگ کسالت اور نیست ؟ دو تیمی کسالت ااور بودن بازی هایشان راکسی انکار نمی کند حتی دربی هایشان نمونه آن بازی امروز با ملوان و حتی توجیه صدا سیما برای پجش مستقیم بازی های این دو تیم نیز منطقی نیست

مجید۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۳۰

قهرمانی نیم فصل؟
جوجه رو آخر پاییز میشمارن داداش

مسعود۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۲۴

استقلال بردو قهرمان نشد

حمید۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۸:۵۳

این قهرمانی مبارکتون بگذاریددرکوزه آبشوبخورید.!!!!!!!!!آخرپاییزبیایید.

ذمپایی۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۳:۱۶

عزیزم هنوز مونده به اونجاها برسین...حالا بعد از چهرسال واسه چند هفته ای رسیدین صدر فکر کردین ارث باباس
منم خواب دیدم پرسپولیس قهرمان میشه!!!

مسعود۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۲۱

پرسپولیس سرور استقلاله

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۹:۰۱

مثبت

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۰۶

آرم استقلال ناقصه 2 تا ستاره هم داره

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۸:۵۰

با گل افساید
استقلال و پرسپولیس با کمک داور در صدر هستند.
یادتون باشه گل پرسپولیس به ملوان هم افساید بود گل امروز استقلال هم.

آرما۱۳۹۲/۰۹/۰۴ ۰۸:۰۹

شما که میدونی کافیه !

دمپایی۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۳:۱۸

اگر صد بار هم واسه شما توپ بیرون رفته رو گل حساب کنن باز هم صدر رو نمیبینین جیییییگر!!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۲:۵۸

ناشناس 19:44 به اندازه خودت حرف بزن

پیمان۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۰:۴۷

با توجه به تعداد مثبتها و منفی های این کامنت متوجه میشویم که 75 درصد افرادی که این مطلب رو خوندن اصلا نمیدونن آفساید به چی میگن....

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۰:۲۸

البته با پول بیت المال

مسعود۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۲۰:۲۴

با کسر یک امتیاز!!!
باز هم صدر نشینیم

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۹:۴۴

به اندازه هواداران تان حرف بزن.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۸:۵۰

روحانی مچکریم

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۸:۵۰

روحانی مچکریم

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۰۳ ۱۸:۴۶

قهرمانی نیم فصل مال شما حالشو ببرین چون موقتیه..با قهرمانی خوش باشین ناکام نرین....نوش جونتون...اصلا قرمزیا و"قهرمانی" بدجوری به هم میان این روزا!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.