آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تولید برق ارزان قیمت از ترافیک

انجام لایه‌ای زیرساخت در جاده‌های کشور مکزیک سرانجام به تولید برق ارزان با کمک روشی بسیار مبتکرانه منجر گردید که در نوع خود بی‌نظیر بوده و کاهش گازهای گلخانه‌ای از مزایای آن است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران مکزیکی موفق به طراحی سیستم تولید برق از اتومبیل‌ها در حال حرکت در جاده شدند.

به گفته محققان پژوهشگاه هرناندز این سیستم که تاکنون توسط هیچ فردی ارائه نگردیده شده قابلیت تولید برق را به کمک دمش هوای مابین بیرونی‌ترین لایهٔ جاده و لایه‌های میانی در سطح زیرساخت صورت می‌گیرد.

پژوهشگران هزینهٔ تولید و زیرساخت این مجموعه را در صورت ایجاد بسیار پایین‌تر از هزینهٔ برق معادل دانسته و آنرا همانند انرژی خورشیدی عملا انرژی پاک تلقی خواهد گردید.

ثبت اختراع فوق در موسسهٔ IMPI مکزیک صورت گرفته و هم‌اکنون در یکی از جاده‌های مکزیک با برآوردهای از پیش صورت گرفته در حال اجراست.

افزایش کارآفرینی و دسترسی مردم به ارزیابی برق ارزان دو خصوصیت عمدهٔ این روش بوده که خصوصیات فراوان مثبتی ار شامل می‌گردد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۵ ۱۹:۴۸

تابی جون
من یه طرح دیگه دادم که از ترافیک ( تردد خودرو ) بتونیم نوعی انرژی تولید کنیم. نمیگم همه اما اغلب به مسخره گرفتن. حالا ببین خارجی ها کی این طرح رو بکار ببندن. البته در طرح من تعداد خودرو در حال حرکت مهمه نه سرعتشون.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۵ ۱۲:۳۷

ببین تو تهران چه برقی میشه تولید کرد! حیف!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۵ ۱۱:۴۷

به به جون میده برای تهران!

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۵ ۱۰:۵۲

من فکر کنم باید همین الان بریم پیش این دانشمندان مکزیکی چون با این روش میتونیم برق کل دنیا رو تو ایران تولید کنیم!!!
چیزی که از همه دنیا بیشتر داریم ترافیکه!

مجتبی ر۱۳۹۲/۰۹/۱۵ ۱۰:۲۵

خیلی باحاله من این طرح رو حدود بیش از یک سال پیش توی وب سایت میلیاردرهای آینده دادم همه خندیدن. منم دلسرد شدم. طرحش خیلی ساده و خیلی خیلی کارآمده و تمام جزئیاتشو میدونم. و به درد خیابان های پر ترافیک تهران میخوره تا جاده. الانم که اینو خودنم مطمئنم از طرح من گرفتنش. دلم خیلی برام سوخت )-:

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.