آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

هشدار در مورد گرمخانه‌ای در مشیریه

یکی از اعضای شورای شهر تهران نسبت به بروز مشکلات اجتماعی در منطقه مشیریه به دلیل فعالیت یک گرمخانه در آن منطقه اعلام نگرانی کرد.

به گزارش ایسنا، ابوالفضل قناعتی امروز سه شنبه در ابتدای جلسه سی و یکم شورای شهر تهران در تذکری به شهرداری تهران، گفت: گرمخانه نگه‌داری کارتن خواب‌ها و معتادان در مشیریه نارضایتی گسترده شهروندان را در پی داشته است.

وی افزود: حدود 1000 نفر از کارتن خواب‌های شهر تهران که معتاد هم هستند هرشب به این گرمخانه می‌آیند و صبح‌ها در هنگام خروج از گرمخانه از کنار خانه‌های مردم، مدرسه و پارک‌ها می‌گذرند و این ورود و خروج آنها برای شهروندان معضلات گسترده‌ای را به وجود آورده است.

قناعتی گفت: بارها مردم در کنار مدرسه و پارک‌هایی که بچه‌ها بازی می‌کنند سرنگ‌های این افراد را پیدا کرده‌اند.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: شهرداری تهران یا باید در مورد مدیریت این گرمخانه تجدید نظر و اصلاحی صورت دهد و بتواند درست آنرا مدیریت کند و یا اینکه محل این گرمخانه باید تغییر کند.

نگرانی در مورد شکل گیری یک خاک سفید دیگر در بلوار فرحزاد

در ابتدای جلسه امروز همچنین شورایاری منطقه پنج شهرداری تهران نیز گزارشی از مشکلات این منطقه ارائه کرد و گفت: مخازن بنزین شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی در منطقه پنج قرار دارد و تاکنون مشکلات امنیتی و حوادث نگران کننده‌ای را به وجود آورده است ضمن اینکه تا به حال چندین واژگونی خودروهای حمل مواد سوختی را شاهد بوده‌ایم و از مسئولان می‌خواهیم تا نسبت به پیگیری این مسئله توجه بیشتری نشان دهند.

شورا یاری منطقه پنج همچنین نسبت به دسترسی بلوار کوهسار منتهی به امامزاده داوود در منطقه پنج به بزرگراه همت نیز تاکید کرد و گفت:‌ با این انتقال بار ترافیکی این بلوار و خیابان‌های منتهی به آن برطرف می‌شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد: باید در مورد شرایط اجتماعی و آسیب‌های متعدد اخلاقی در بلوار فرحزاد تجدیدنظر صورت گیرد چرا که اگر ساماندهی در این محدوده را شاهد نباشیم، این محدوده به زودی تبدیل به یک خاک سفید دیگر می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.