آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
1بازدید
۰

مخالفت دولت با افزایش بیش از 18 درصدی حقوق کارمندان

سخنگوی دولت با بیان اینکه نرخ تورم نقطه به نقطه در آذر از 29.8 به 28.8 رسیده و تورم ۱۲ ماهه هم از 39.5 به 35.5 تقلیل یافته اعلام کرد تورم مهار شده است.
 
به گزارش فارس، محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه در آذر از 29.8 به 28.8 رسیده است و تورم 12 ماهه هم از 39.5 به 35.5 تقلیل یافته و تورم مهار شده است.
 
نوبخت ادامه داد: مبلغ 1000 میلیارد ریال جهت ایمن سازی جاده ها به وزارت راه اختصاص یافت.
 
سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت با افزایش بیش از 18 درصدی حقوق کارمندان موافق نیست اظهار داشت: از سوی دیگر سعی می کنیم با کاهش تورم قدرت خرید مردم را بالا ببریم و شاید نرخ تورم تا 21 درصد هم کاهش یابد.
 
نوبخت در پاسخ به سوالی اظهار داشت: ضرورتی برای تعطیلی امروز ندیدیم؛ دولت باید پرکارتر شود و خدمات نباید مختل گردد. البته با مرخصی‌ها موافقت می‌شود.
 
وی همچنین با اشاره به دستگیری بابک زنجانی گفت: این دستگیری با تشخیص قوه قضائیه انجام گرفته و در حوزه کاری این قوه است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.