آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
5بازدید

قاتل خاموش، جان مادر باردار را گرفت

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فارس گفت: سه تن از اعضای یک خانواده از جمله یک مادر باردار بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان خود را از دست دادند.

دکتر کامران فیروزی، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اعضای این خانواده که ساکن «گویم» از توابع شهرستان شیراز بودند بر اثر نقص فنی در بخاری، دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شده و جان خود را از دست دادند.

وی ادامه داد: ماموران اورژانس بعد از تماس با این مرکز، به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.

فیروزی گفت: با توجه به سرمای هوا و استفاده خانواده ها از بخارهای گازی و نفت سوز، علاوه بر مساله آتش سوزی، برای جلوگیری از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن باید اصول ایمنی بیشتر رعایت شود.

وی به خانواده ها درخصوص جدی گرفتن خطر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن هشدار داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۳ ۰۹:۲۰

راه اش این است که نمایندگی فروش این گونه بخاری ها وظیقه مستقیم نصب درست را به عهده گرفته و ضمن نصب آموزش های لازم را بدهند این طور که نمایندگی ها فروش بخاری را تحویل داده و خودشان را راحت می کنند در هیچ جا پذیرفته نیست زیرا گاهی نقص از خود بخاری است

نيما۱۳۹۲/۱۰/۲۳ ۰۹:۰۹

تا كي بايد شاهد مرگ خاموش باشيم اگه بجاي چاي ساز قابلمه چندن بستني سازي كه درسال يكدفعه هم استفاده نميشه دستگاه هشدار گازهاي سمي كه به قيمت خيلي خيلي ناچيز مي توان تهيه و نصب كرد را در خانه و محل كار قرار دهيم ديگه اين اتفاق ناگوار نخواهد افتاد

شریفی۱۳۹۲/۱۰/۲۳ ۰۸:۴۱

چرا باید گاز به تمام خانه ها کشیده شود؟ 1- هم بازدهی پایینی دارد 2- هم همیشه باید در و پنجره ها باز باشد تا اکسیژن به محیط انتقال یابد 3- هم اکسیژن منزل را پایین می آورد 3- هم باعث آلودگی شهرهای بزرگ مثل تهران می شود.
بهتر نبود این گاز به جای اینکه به داخل منازل کشیده شود در خارج از شهر تبدیل به برق می شد و برق بیشتر و ارزانتر به منازل می رسید؟!

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۳ ۰۸:۳۶

نمیشد نقص فنی رو دقیق تر بگین؟

عظیم فرد۱۳۹۲/۱۰/۲۳ ۰۸:۰۸

خواهش می کنم این را بنویسید شاید یک از مسئولان به طور اتفاقی هم که شده بخواند و کمی فکر کند.

چرا ما به جای لوله کشی گاز کوچه ها، خيابانها، روستاها و شهرها، این گاز را به نیروگاه تحویل نمی دهیم تا برق تولید کند و برق که سالمتر است را به مردم تحویل دهیم؟ به خدا هرجا گاز لوله کشی است، سیم برق هم هست. من سه هفته پیش مسکو رفته بودم و تعجب کردم که آنها برای ساختمانهای جدید اجازه استفاده از گاز لوله کشی نمی دهند. تا کی این انجارها و خفگیها را مردم ما باید بخوانند؟ امروز شروع کنید لااقل پنجاه سال طول خواهد کشید تا دوباره گاز را از خانه ها و هتلها جمع کنید. لطفا اگر فکر می کنید کار درستی است، مسئولانه بررسی کنید و اقدام کنید. باور کنید کباب را با گرمای برق هم می توان درست کرد، ماشینها هم کم کم برقی خواهند شد. خوب فکر کنید به خدا گفته اند که کمی فکر کردن از هفتاد سال عبادت بهتر است!

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۳ ۰۷:۴۱

خیلی خیلی دلم سوخت . چرا بخاری و هواکش را بازبینی نکرده بودند ؟ خدا رحمتشان کند

فرخ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ ۰۱:۲۰

این همه توصیه میشه جرا توجه نمیشه معلوم نیست!!!؟؟؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۲ ۲۳:۴۴

این مسائل باید در کتب درسی و از مدارس ابتدایی به مردم آموزش داده شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.