آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
2691بازدید

آژانس اتمی هم درگیر کسری بودجه شد

خبرگزاري نووستي به نقل از يکي از منابع آگاه در آژانس بين المللي انرژي اتمي اطلاع داد كه البرادعي از کشورهاي عضو آژانس اين مساله را به طور كتبي درخواست کرده است.

محمد البرادعي بودجه فعلي آژانس بين امللي انرژي اتمي را ناكافي دانست و از كشورهاي عضو خواست در راستاي افزايش بودجه‌ي آژانس اقدام كنند.

به گزارش ايسنا،‌ محمد البرادعي، مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي افزايش بودجه‌ي اين سازمان براي سال ‌٢٠١٠ به ميزان ‌١١ درصد را خواستار شد.

بودجه آژانس در سال ‌٢٠٠٩ در حدود ‌٢٩٤ ميليون يورو تعيين شده است.

خبرگزاري نووستي به نقل از يکي از منابع آگاه در آژانس بين المللي انرژي اتمي اطلاع داد كه البرادعي از کشورهاي عضو آژانس اين مساله را به طور كتبي درخواست کرده است.

در نامه وي به اعضا تاکيد شده است: ما به نقطه حساسي رسيده‌ايم. اگر بخواهيم کارمان را مانند هميشه انجام دهيم، تاثير و کيفيت سرويس دهي ما تا سطح خطرناکي كاهش خواهد يافت.

احتمال داده مي شود که هزينه هاي آژانس بين المللي انرژي اتمي که بودجه واقعي آن چندين سال است که تغيير نکرده بايد در سال ‌٢٠١٠ به ‌٣٣٦ ميليون يورو و با ‌٥/١ در صد افزايش براي سال ‌٢٠١١ به سطح ‌٣٤١ ميليون يورو ارتقا يابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.