آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
2بازدید

دیوید بکام بازيگر يک سریال تلويزيوني شد

دیوید بکام در سریال کمدی «فقط احمق‌ها و اسب‌ها» بازی کرد.

به گزارش خبرآنلاین دیوید بکام، کاپیتان سابق تیم ملی انگلستان در حالی در سریال «فقط احمق‌ها و اسب‌ها» (Only Fools and Horses) که یک سریال مبتنی بر موقعیت است، بازی کرده که این سریال حدود 10 سال است از تلویزیون پخش نشده است.
 
شاید بکام در زمین فوتبال خیلی راحت‌تر باشد، اما در این سریال کمدی نقشی متفاوت را بازی کرده است. او در یکی از اپیزودهای سریال حضور دارد و به دوران کودکی خود می‌رود.
 
او در این اپیزود با دل بوی با بازی سر دیوید جیسن و رودنی با بازی نیکلاس لیندهرست در کافه‌ای در لندن دیدار می‌کند. این کافه واقع در پکام در جنوب لندن است و فاصله کمی با محله‌ای دارد که بکام در آن بزرگ شده است.
 
با این اپیزود ویژه سریال «فقط احمق‌ها و اسب‌ها» پس از 10 سال به تلویزیون برمی‌گردد. آخرین برنامه این سریال اپیزودی ویژه در کریسمس سال 2003 بود.
 
در این اپیزود هیچ بازیگر جدید جز بکام به جمع بازیگران اصلی مجموعه اضافه نشده است. بازیگر سوم اصلی این سریال راجر لوید پک بود که نقش تریگر را بازی می‌کرد و هفته پیش، چند روز پس از اتمام تصویربرداری فوت کرد.
 
بکام گفته است از طرفداران این سریال محبوب دهه 1980 بوده و اعلام کرده این اپیزود ویژه در جریان «اسپورت ریلیف» در 21 مارس روی آنتن می‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.