آخرین خبربورس آمریکا فرو ریخت
1بازدید

مذاکره ایران با غول‌های نفتی در حاشیه داووس

همزمان با مکاتبه و رایزنی وزیر نفت با غول‌های نفتی انگلیسی، اروپایی و آمریکایی برای بازگشت به نفت ایران، بیژن نامدار زنگنه در حاشیه اجلاس داووس با برخی از شرکت‌ها و غول‌های نفتی جهان دیدار و گفتگو می‌کند.

به گزارش مهر بیژن نامدار زنگنه که همراه رئیس جمهور برای حضور در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد عازم داووس سوئیس بود، اعلام کرد: از ابتدای دولت تدبیر و امید تلاش وزارت نفت بر دوران پس از تحریم متمرکز بوده و توافق با 1 + 5 در همین راستاست و پیش بینی می شود اجرای این توافق راه بدون برگشتی باشد تا جمهوری اسلامی ایران از حقوق خود به ویژه در بخش نفت و گاز بهره مند شود.

وزیر نفت با اعلام اینکه حجم عظیمی از سرمایه گذاری ها و فعالیت های فنی را برای بازیافت بیشتر از میادین نفتی کشور، تولید بیشتر نفت و گاز و به دست آوردن جایگاه شایسته در بازار جهانی طراحی کرده ایم، تصریح کرد: در این مسیر شرکت های بزرگ نفتی جهان می توانند سهم و نقش داشته باشند.

این عضو کابینه دولت افزود: در نشست صاحبان صنعت نفت و گاز در داووس تلاش خواهیم کرد این موضوع را از نزدیک و چهره به چهره برای مدیران ارشد شرکت های نفتی تشریح و تبیین کنیم.

به گفته این مقام مسئول در حاشیه نشست در داووس تلاش خواهیم کرد با مدیران ارشد شرکت های نفتی دیدار و درخصوص سرمایه گذاری در بخش های صنعت نفت و گاز کشور صحبت کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.