آخرین خبرچرخش تاریخی رأی‌دهندگان آمریکایی!
4بازدید

تسهیلات 11 هزار میلیاردی بانک‌ها برای خرید گندم

یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه کل کشور سال 93 از تصویب بندی از لایحه بودجه در جلسه صبح امروز این کمیسیون خبر داد که بر اساس آن تسهیلات 11 هزار میلیاردی بانک‌های عامل برای خرید گندم از کشاورزان در سال 93 اختصاص می‌یابد.

اسماعیل جلیلی با اعلام این خبر به خبرنگار ایسنا گفت: به موجب بند «ب» تبصره 11 ماده واحده لایحه بودجه، در اجرای قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، بانک مرکزی از طریق بانک‌های عامل مکلف است با معرفی دستگاه اجرایی ذیربط، تسهیلات لازم را برای خرید گندم تولید داخل تا سقف 11 هزار میلیارد تومان از محل منابع داخلی بانک‌ها قبل از شروع فصل برداشت در اختیار شرکت بازرگانی دولتی ایران و کارخانه‌های آرد و سیلوداران بخش خصوصی و شرکت تعاونی روستایی قرار دهد. به موجب این مصوبه، کارخانه‌ها و شرکت‌های مذکور موظفند تسهیلات دریافتی را برای خرید گندم به مصرف رسانده و در موعد مقرر بازپرداخت کنند.

به گفته جلیلی، پیش از این دولت در لایحه پیشنهادی خود رقم این تسهیلات را تا سقف 7000 میلیارد تومان پیش‌بینی کرده بود که کمیسیون تلفیق با مصوبه امروز خود این رقم را تا 11 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.