آخرین خبرپزشکیان: هیچ‌کس نباید در تأمین نیازهای اساسی زندگی تنها بماند
3بازدید

جدال پاری سن ژرمن با موناکو برنده نداشت

حساس‌ترین بازی هفته بیست و چهارم لاشامپیونه برنده نداشت و جدال دو تیم پرستاره موناکو و پاری سن ژرمن با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، در ادامه هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ برتر فرانسه دو دیدار برگزار شد که در حساس ترین بازی دو تیم قدرتمند و پر ستاره موناکو و پاری سن ژرمن به تساوی یک بر یک دست یافتند تا امتیازات تقسیم شود.

در این دیدار که در ورزشگاه خانگی موناکو برگزار شد بازیکنان مهمان بازی را بهتر شروع کردند و در دقیقه 8 توسط خاویر پاستوره آرژانتینی به گل رسیدند تا نیمه نخست با همین نتیجه به پایان برسد اما این پایان کار نبود و بازیکنان میزبان در دقیقه 74 با گل به خودی تیاگو سیلوا بازی را به تساوی کشاندند تا در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسد و امتیازات تقسیم شود.

پاری سن ژرمن با این تساوی 55 امتیازی شد و در همان رده نخست جدول رده‌بندی باقی ماند. موناکو هم با 50 امتیاز در همان جایگاه دوم قرار گرفت.

در دیگر دیدار برگزار شده لیون موفق شد با نتیجه دو بر یک نانت را از پیش رو بردارد اما دیدار بوردو و لوریان به تعویق افتاد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۱ ۱۳:۰۲

اين اصلش پارس اند ژرمن يعني ايران و المان هستش شما برين پيشينه اشرو با تحقيق در بيارين پاري سن ژرمن اشتباهه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.