ترکیه: به خرید نفت و گاز ایران ادامه می دهیم

کد خبر: ۳۷۸۶۶۵
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۱ 14 February 2014
|
3167 بازدید
تانر ییلدیز وزیر انرژی ترکیه از برنامه آنکارا برای ادامه واردات نفت خام و گاز طبیعی از جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی، وی اعلام کرد ترکیه بخشی از نیاز انرژی خود را از ایران خریداری می کند و به واردات نفت خام و گاز طبیعی از تهران ادامه می دهد.

وزیر انرژی ترکیه تصریح کرد: ایران و ترکیه در سال ١٩٩٦ میلادی و در جریان سفر نجم الدین اربکان، رئیس جمهور سابق ترکیه به تهران قرارداد گازی را امضا کرده اند و این قرارداد نقش مهمی در توسعه و بهبود مناسبات دو کشور داشته است.

ییلدیز ایران و ترکیه را دو کشور قدرتمند منطقه خاور میانه خواند و بار دیگر بر اهمیت تقویت روابط دو جانبه میان تهران و آنکارا تاکید کرد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد روابط تهران و آنکارا به ویژه در بخش های اقتصادی و تجاری بیش از پیش توسعه یابد.

وی ماه گذشته میلادی از احتمال دو برابر شدن مقدار واردات گاز طبیعی ترکیه از ایران خبر داده بود و تاکید کرد: توافق بر سر قیمت گاز پیش شرط مهم امضای قرارداد جدید برای افزایش صادرات گاز ایران به شمار می رود.

وزیر انرژی ترکیه تصریح کرد: ما درباره افزایش واردات گاز طبیعی از ایران به ٢٠ میلیارد متر مکعب و سازو کار قیمت گذاری آن گفت و گوهایی داشته ایم.

ایران نخستین ذخایر گازی جهان را پس از روسیه در اختیار دارد و پس از مسکو دومین صادر کننده گاز به ترکیه به شمار می رود و این کشور برای تولید برق مورد نیاز خود به گاز ایران وابسته است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟