بازدید 13465
13465 بازدید
انتقال مدیر مسئول "آسمان" به اوین
مدیرمسئول روزنامه آسمان که امروز (پنجشنبه) با اعلام جرم سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه برای ارائه پارهای از توضیحات به این دادسرا مراجعه کرده بود، به زندان اوین منتقل شد.
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۴ 20 February 2014
کد خبر: ۳۸۰۶۲۵
| ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۴ 20 February 2014
| 13465 بازدید
13465 بازدید
مدیرمسئول روزنامه آسمان که امروز (پنجشنبه) با اعلام جرم سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه برای ارائه پارهای از توضیحات به این دادسرا مراجعه کرده بود، به زندان اوین منتقل شد.
نوشاد عمادی از دوستان عباس بزرگمهر - مدیرمسئول روزنامه آسمان - در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب، توضیح داد: برای آقای بزرگمهر قرار وثیقه 300 میلیون تومانی صادر شده بود که به علت پایان وقت اداری قرار دادن وثیقه به صبح شنبه موکول شد و آقای بزرگمهر به زندان اوین منتقل شدند.
ظهر امروز عباس بزرگمهر مدیر مسئول روزنامه آسمان با این اعلام جرم و در تماس مدیر دادسرای فرهنگ و رسانه برای ارائه پارهای از توضحیات به دادسرای رسانه مراجعه کرده بود. همچنین روزنامه آسمان نیز به علت انتشار مطلبی در شماره چهارم خود عصر امروز توسط شعبه یازده دادسرای رسانه در حالیکه شش روز از انتشار آن میگذشت توقیف شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.