آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
9بازدید

روسیه: مذاکرات ایران و 1+5 مثبت بود

روسیه: مذاکرات ایران و 1+5 مثبت بود
نماینده دائمی روسیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی و سایر سازمان های وابسته به سازمان ملل در وین مذاکرات ایران و گروه 1+5 در وین را مثبت توصیف کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از ریانووستی، ولادیمیر وورونکوف روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: مذاکرات وین را فقط می توانم بسیار مثبت توصیف کنم.

ایران و گروه 1+5 از روز 17 ماه فوریه تا امروز در وین در مورد مفاد توافقنامه نهایی حل مساله هسته ای ایران مذاکره کردند و دو طرف موافقت کردند دور بعدی مذاکرات روز 17 ماه مارس آینده در پایتخت اتریش برگزار شود.

وورونکوف گفت: مذاکرات حاکی از آن است که گفتگوها در سطح خوب تفاهم متقابل برگزار شد.

وی اضافه کرد: در مجموع می توان نتایج مذاکرات را خوش بینانه ارزیابی کرد.

نماینده دائمی روسیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: هیچ گونه نگرانی در باره نتایج مذاکرات وجود ندارد.

وورونکوف گفت: طرفین توافق کردند که در چهار ماه آینده هر ماه یک بار در سطح مدیران سیاسی وزارت خارجه و کارشناسان دیدار کنند که این توافق اهمیت فراوان دارد.

وی اضافه کرد: طرفین می توانند تمام امور را در زمانی که در توافقنامه ژنو مقرر شده است، به پایان برسانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.