آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

دستگيري منتشرکننده داستان‌هاي غيراخلاقي

رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان البرز از دستگيري شخصي که با راه‌اندازي سايتي در محيط سايبري اقدام به انتشار داستانهاي غيراخلاقي و ترويج فساد در جامعه مي‌شد خبر داد.

به گزارش ابتکار، سرهنگ يزدان نيکنام با اعلام اين خبر افزود: به منظور افزايش امنيت در محيط‌هاي سايبري و در نتيجه رصد فضاي مجازي، کار‌شناسان اين پليس موفق به شناسايي سايتي شدند که اقدام به انتشار داستان‌هاي غير اخلاقي مي‌کرد.

وي در ادامه گفت: با توجه به حساسيت موضوع و تاثيرات غير اخلاقي آن در سطح جامعه به ويژه جوانان و همچنين اشاعه فساد در جامعه پيگيري موضوع و شناسايي وبلاگ نويس مذکور در دستور کار ماموران پليس فتا قرار گرفت.

رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان البرز تصريح کرد: در پي انجام کارهاي اطلاعاتي ماموران و رصد فضاي سايبري مشخص شد که محتواي داستان‌هاي موجود در سايت به اندازه‌اي ذهن مخاطب را درگير مي‌کند که اثرات مخربي را در جامعه به همراه داشته و باعث ترويج فساد خواهد شد.

رئيس پليس فتا استان البرز گفت: پس از تحقيقات و بررسي‌هاي تخصصي و فني کارشناسان اين پليس، متهم مذکور شناسايي و پس از احضار به اين پليس، در بازجويي‌هاي ماموران در ابتدا منکر هر گونه جرمي شد اما در تحقيقات تکميلي و مواجه شدن با دلايل مستند و مدارک موجود ناچار به جرم خود اعتراف کرد.

نيکنام افزود: متهم دستگير شده پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۶ ۱۴:۰۴

داستان هاش رو امثال خودش اثر ميزاره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.