آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

عبدولی:در مجارستان‌آمادگی‌ام‌را‌به‌رخ‌‎می‌کشم

دارنده مدال طلای جهان گفت: به دنبال این هستم که در جام زومباتلی مجارستان آمادگی‌ام را به رخ مربیان بکشم.

سعید عبدولی در گفت‌و‌گو با تسنیم، در خصوص میزان آمادگی‌اش جهت حضور در جام زومباتلی مجارستان اظهار داشت: شرایط بسیار خوبی دارم و با آمادگی زیادی که در اردوهای اخیر کسب کرده‌ام به دنبال این هستم که در یک رقابت بین‌المللی بتوانم این آمادگی را به رخ مربیانم بکشم. 


وی افزود: پس از قهرمانی در جام یادگار امام (ره) آن هم در یک وزن بالاتر در این مسابقات نیز در یک وزن بالاتر روی تشک می‌روم تا با شرایط این وزن به خوبی آشنا شوم اما فعلا قصد حضور در این وزن را ندارم و می‌خواهم در همان وزن 71 کیلوگرم روی تشک بروم. 

فرنگی‌کار وزن 71 کیلوگرم تیم ملی کشورمان در پاسخ به این سوال که هدفت از حضور در مسابقات مجارستان چیست، عنوان کرد: هدف من تنها بردن است. من در تمام مسابقات برد می‌خواهم و به چیزی جز پیروزی فکر نمی‌کنم. آن قدر حمله می‌کنم و تلاشم را زیاد می‌کنم تا پیروز از روی تشک خارج شوم. من عاشق کشتی آن هم از نوع هجومی هستم و در تمامی دیدارها نیز با همین روش حاضر می‌شوم. 

عبدولی خاطرنشان کرد: شکر خدا مشکل خروج از کشور من توسط سردار باران چشمه حل شد و دیگر دغدغه‌ای برای حضور در رقابت‌های مجارستان ندارم که این به روحیه من نیز کمک زیادی کرد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.