آخرین خبرچرخش تاریخی رأی‌دهندگان آمریکایی!
1بازدید

کنترل دیابت و فشارخون در میانسالی ضروریست

مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی حدمات بالینی وزارت بهداشت تاکید کرد: انجام آزمایشات تشخیص دیابت و اندازه‌گیری مرتب فشارخون در دوران میانسالی جهت پیشگیری از ابتلا به نارسایی کلیوی ضروری است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید احمد تارا ضمن بیان این مطلب افزود: فدراسیون جهانی کلیه، با شعار" سالمندی و پیشگیری از بیماری‌های کلیوی"، اهمیت افزایش سن و امکان ابتلا به بیماری‌های کلیه را مورد تاکید قرارداده است.

وی افزود: اگر مردم به سلامت کلیه‌های خود توجه نکنند، در آینده شاهد تعداد بیشتری بیمار دیالیزی و پیوند کلیه در کشور خواهیم بود.

دکتر تارا گفت: بر اساس استانداردهای جهانی، هر سال بین 15 تا 17درصد به تعداد بیماران دچار نارسایی حاد کلیه در کشورهای مختلف دنیا اضافه می‌شود.

وی افزود: با توجه به این که بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت و فشارخون در کشور شیوع بالایی دارند، در صورتی که پیشگیری و کنترل درستی از این بیماری‌ها انجام نشود، شاهد افزایش بیماران جدید مبتلا به نارسایی حاد کلیوی و دیالیزی خواهیم بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.