آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

مسئولیت توزیع سبد کالای دولت تغییر کرد

به گفته معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، هنوز توزیع سبد اول به پایان نرسیده و تا پایان سال جاری مردم مهلت دارند برای دریافت آن اقدام کنند و بر همین اساس از ابتدای سال آینده با اجرایی شدن کامل قانون انتزاع، مسئولیت سبد دوم به عهده وزرت جهاد خواهد بود.

معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت از واگذاری مسئولیت تهیه، توزیع و سیاست‌گذاری سبد دوم کالا به وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای سال ۹۳ خبر داد.

مجتبی خسروتاج در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، در مورد زمان توزیع سبد دوم کالای حمایتی دولت اظهار داشت: باتوجه به اجرای قانون انتزاع توزیع و واگذاری بازار کالاهای اساسی و کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی، همه مراحل مربوط به دومین سبد کالای حمایتی دولت به عهده وزارت جهاد کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه تعیین جامعه هدف برای سبد کالا به عهده وزارت کار است، گفت: از ابتدای سال آینده تولید، توزیع، تهیه و سیاست‌گذاری برای سبد کالا به عهده وزارت جهاد کشاورزی است و وزارت صنعت مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت.

به گفته معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، هنوز توزیع سبد اول به پایان نرسیده و تا پایان سال جاری مردم مهلت دارند برای دریافت آن اقدام کنند و بر همین اساس از ابتدای سال آینده با اجرایی شدن کامل قانون انتزاع، مسئولیت سبد دوم به عهده وزرت جهاد خواهد بود.

توزیع سبد نخست حمایتی دولت از 13 بهمن ماه شروع شد ولی به دلیل توزیع نامناسب و ناقص بودن جامعه هدف، اعتراضات فراوانی را به همراه داشت و همین موضوع باعث شد تا پایان سال جاری زمان توزیع تمدید شود و بر همین اساس توزیع سبد دوم به سال‌ آینده موکول شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.