آخرین خبرذخایر نفت جهان آب رفت / بازار انرژی در انتظار شوک بعدی!
1بازدید

مهم‌ترین علامت در منییر، سرگیجه واقعی است

متخصص گوش و حلق و بینی مهم‌ترین علامت در بیماری منی‌یر را سرگیجه واقعی دانست و گفت: ‌این سرگیجه از چند دقیقه تا چند ساعت می‌‌تواند ادامه داشته باشد و بیمار معمولاً همراه با این سرگیجه، احساس وزوز گوش و پری گوش نیز پیدا می‌کند.

به گزارش فارس، مهتاب ربانی اناری در مورد بیماری منی‌یر اظهار داشت: سرگیجه واقعی که به معنای احساس چرخش خود فرد یا دنیای اطراف وی می‌باشد می‌تواند علت محیطی یا مرکزی داشته باشد.

متخصص گوش و حلق و بینی گفت: منظور از علت مرکزی وجود اختلال در سیستم اعصاب مرکزی و عمدتاً مغز می‌باشد که در این موارد هم زمان با سرگیجه معمولاً علائم و نشانه‌های دیگری در فرد ایجاد می‌شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: منظور از سرگیجه محیطی که شایع‌تر است سرگیجه مرتبط با گوش داخلی است و یکی از انواع سرگیجه‌های محیطی بیماری منی‌یر است.

ربانی اناری افزود: منی‌یر می‌تواند طیفی از علائم را ایجاد کند و در برخی از افراد به طور شدید و کامل بروز پیدا کند و در برخی دیگر خفیف و محدود‌تر باشد.

وی مهم‌ترین علامت در بیماری منی‌یر را سرگیجه واقعی دانست و گفت: ‌این سرگیجه از چند دقیقه تا چند ساعت می‌‌تواند ادامه داشته باشد و بیمار معمولاً همراه با این سرگیجه، احساس وزوز گوش و پری گوش نیز پیدا می‌کنند.

متخصص گوش و حلق و بینی گفت:‌ بیماری منی‌یر ماهیت نوسان‌دار و حمله‌ای دارد و در صورت تأیید و تشخیص بیماری توسط متخصص گوش و حلق و بینی مهم‌‌ترین روش درمانی محدودیت مصرف نمک و به جای آن مصرف فراوان معایعات است.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد:‌ یکی از تئوری‌های مطرح در زمینه علت بیماری منی‌یر افزایش فشار مایعات گوش داخلی است که با کاهش میزان نمک درمانی قابل درمان است.

متخصص گوش و حلق و بینی خاطرنشان کرد: یکی از بیماری‌های شایع در همراهی با منی‌یر که حتی گاهی منی‌یر را نیز تقلید می‌کند میگرن است و دیده شده در این موارد کنترل بیماری میگرن منجر به کاهش سرگیجه‌ها نیز می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.