رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
2بازدید
۰

حمله طالبان به کمیسیون انتخابات افغانستان

مقامات افغانستان اعلام کردند که امروز (شنبه) شبه‌نظامیان طالبان، دفتر کمیسیون مستقل انتخابات در کابل رامورد حمله قرار دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت خبری لوپوئن، صدیق صدیقی، سخنگوی وزارت کشور افغانستان به خبرگزاری فرانسه گفت: سه یا چهار مهاجم، ساختمان همجوار کمیسیون انتخاباتی را تصرف کرده و به این کمیسیون شلیک کردند.

نور محمد نور، سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان، که مسئول برگزاری انتخابات است حمله به ساختمان این کمیسیون را تایید کرد.

وی اظهار کرد که صدای دو انفجار که احتمالا به خاطر شلیک آر پی چی بوده شنیده‌ شد.

وی ادامه داد: ما همچنان صدای تیراندازی می‌شنویم ولی از این حملات در امان بوده و در سنگرهای امن هستیم.

خبرنگار خبرگزاری فرانسه که شاهد حضور خودروهای زرهی زیادی در منطقه این حمله بود، گزارش کرد که نیروهای امنیتی افغانستان سریعا در محل مستقر شدند و حمله مهاجمان را خنثی ساختند.

طالبان مسئولیت این حمله را در صفحه توییتر خود برعهده گرفت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.