آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

تبرئه زورگیران امین حضور از اتهام محاربه

دو پسر نوجوان که فیلم زورگیری آنها در سه راه امین حضور در فضای مجازی منتشر شده بود پس از محاکمه در دادگاه کیفری از اتهام محاربه تبرئه و به زندان و شلاق محکوم شدند.

به گزارش قانون، در این پرونده علیرضا و میلاد متهم به زورگیری مسلحانه و مجروح کردن قربانیان خود با سلاح سرد هستند. 11 زن و مرد از این دو متهم شکایت کرده و فیلم زورگیری آنها در امین حضور در فضای مجازی منتشر شده است.

اواخر سال گذشته آخرین جلسه رسیدگی به این پرونده در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد که نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست برای دو پسر نوجوان تقاضای اشد مجازات کرد.

در ادامه یکی از شکات پرونده که در جریان زورگیری هدف 11 ضربه چاقو قرار گرفته بود در جایگاه ایستاد و با طرح شکایت گفت: من ساکن شهرستان لاهیجان هستم و برای خرید به تهران می‌آیم. روز حادثه برای اینکه به تمام خریدهایم برسم یک دستگاه موتورسیکلت کرایه کردم که در امین حضور دو  متهم برای سرقت حمله کرده و مرا هدف 11 ضربه چاقو قرار دادند.

رئیس دادگاه با تفهیم اتهام محاربه و مشارکت در سرقت به علیرضا از او خواست به دفاع از خود بپردازد که او گفت: تنها سرقت خیابان امین حضور را قبول دارم.

رئیس دادگاه: در خصوص سرقت ها به خصوص سرقت امین حضور توضیح بده؟

علیرضا: با میلاد در خیابان پرسه می زدیم که متوجه کیف دستی شاکی شده و نقشه سرقت را اجرا کردیم.

در ادامه متهم ردیف دوم در جایگاه قرار گرفت که با قبول سرقت‌ها گفت: من فقط راکب موتورسیکلت بودم و ضربات چاقو را علیرضا وارد می‌کرد.

وکیل میلاد نیز در دفاع از موکلش گفت: عمل موکل من از مصادیق محاربه نیست.

پس از آخرین دفاعیات متهمان، قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شده و آنها را از اتهام محاربه تبرئه کردند. دو سارق خشن به اتهام سرقت های خود به زندان، شلاق و رد مال محکوم شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۹ ۱۳:۳۵

دستتون درد نکنه خسته نباشی
من پیشنهاد می کنم یک پاداش هم براشون تصویب بشه
شاید اندکی باعث رفع ناراحتی آن ها بشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۹ ۱۱:۵۳

خسته نباشید

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۹ ۱۱:۳۰

بیچاره آن دو نفر قبلی چقدر بدبخت بودند که قرعه شوم به نام آنها افتاده بود وگرنه این دو نفر که همان کار را کرده بودند؟ یک کار با دو سرنوشت.

حصر۱۳۹۳/۰۱/۱۹ ۰۹:۱۶

به اين وكيل بايد جايزه اسكار داد!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۶:۰۴

وای به حکم این قاضی وای...

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۵:۳۷

امروز 11 ضربه زده گردن هم نمی گیره فردا ادم می کشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۴:۴۴

11 ضربه زده محاربه نیست؟!
تیر اندازی مکنه محاربه نیست؟
...

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۳:۳۸

ما که همش کامنت می گذاریم اراذل و اوباش فردا آزاد می شوند بفرمایید ...16ضربه چاقو به بدن واردکرده که ممکن بوده منجر به مرگ شود با این وجود برایشان حکم بفرمایید چای صادر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۳:۱۲

چه قاضی خشنی! زندان و شلاق و رد مال چرا؟ یارو که نمرده!!!

ali۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۳:۱۰

فقط 11 ضربه چاقو......اگر111111 ضربه بود محارب محسوب میشد....قضات یادشون نره مدال لیاقت به ضاربین بدن که ناز شصتشون بدون انجام قتل و فقط با11 ضربه جیبش رو خالی کردن...

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۲:۱۸

یعنیپس از اجرا ی حکم های صادره عبرت میگیرند و مردم را دوباره مورد زورگیری قرار نمیدهند؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۱:۴۲

واقعا آدم از اين احكام متعجب ميشه؟ فيلم جنايتم موجوده باز مجرمين تبرئه ميشن؟! اينطوري ميخواين جرم وجنايت در كشور كم بشه؟!

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۱:۲۳

زندانی میشن، چند سال دیگه آزاد میشن، دوباره زورگیری میکنن، انشاالله وقتی یه بی گناه رو کشتن دیگه ایندفعه با برخورد قاطع قوه قضاییه اعدام میشن.

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۱:۱۶

مگر حمل سلاح سرد محاربه نيست؟ چرا تبرئه شدند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۵۵

مطمئن باشید از زندان که بیرون اومدند دوباره و چند باره همین کار رو انجام می دهند. اینها آدم بشو نیستند.

میلاد و علی رضا۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۴۳

قوه قضاییه تشکر!

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۴۳

یکماه دیگه ازاد میشن و روز از نو و روزی هم از نو

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۳۵

افرین!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۳۵

طبق گفته صریح رئیس قوه قضائیه کسانی که از سلاح سرد استفاده کنند و به ارعاب مردم دست بزنند صراحتا محارب هستند....

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۳۴

پس از آزادی اگر آدم کشتند تقصیر کیست؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۳۴

2 روز دیگه میشن نوچه های پدر خوانده...

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۳۲

پس چی میشه محاربه؟ 11 تا چاقو زده بیشرف. حتما باید میمرد؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۱۰:۲۳

11 ضربه چاقو سرقت در سطح شهر و علنی محاربه نیست!؟؟؟
چطور در ماجرای قبلی بیچارگان محکوم به محاربه و اعدام شدند؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۱/۱۸ ۲۱:۲۹

میخای ایتم مثل قبلی بشه؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.