آخرین خبرایران و عمان در مسیر تفاهم برای بازگشایی هرمز؟
7بازدید
۰

دیدار مخفیانه وزیرکشور عربستان با پادشاه‌قطر

دیدار مخفیانه وزیرکشور عربستان با پادشاه‌قطر
محمدبن نایف وزیر کشور عربستان، چندین‌بار به طور مخفیانه به قطر سفر کرده و با مسئولین این کشور دیدار داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «الرأی الیوم»، محمد بن نایف، وزیر کشور عربستان، در طی مدت اخیر به طور سری چندین بار به «دوحه» سفر کرده است.

بنا بر نوشته این پایگاه خبری، این دیدارهای مخفیانه در راستای آشتی بین قطر و عربستان صورت گرفته و در یکی از این سفرها، «محمدبن نایف» به بهانه شرکت در جشن شبانه تاجری به نام «حسین الفردان» با «تمیم بن حمد» پادشاه قطر و برخی دیگر از مسئولین دیدار کرده است.

در این دیدارها، موضوع بحث صرفا در مورد ترمیم رابطه بین عربستان و قطر بوده و صحبتی از بحرین و امارات به میان نیامده است.

رابطه قطر و عربستان سعودی بر سر حمایت دوحه از اخوان‌المسلمین و انتقاد از حکومت مصر، به فراخوان سفیر ریاض از دوحه انجامیده است که در این فراخوان سفیر، امارات و بحرین نیز با عربستان همراه شده‌اند. در طی هفته‌های اخیر اخباری مبنی بر توافق طرفین منتشر شده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.