آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
2بازدید
۲۳

رمزگشايي از معماي كشف جسد در كانال كولر بانك

دادستان عمومي و انقلاب كرمانشاه گفت: هويت فردي كه جسدش در داخل كانال كولر بانك كشف شده بود شناسايي شده و او داراي سابقه سرقت است.

به گزارش اعتماد، نهم ارديبهشت امسال كارمندان بانك صادرات در كرمانشاه متوجه بوي تعفن از داخل كانال كولر شدند آنها پس از مشكوك شدن به موضوع به بررسي داخل كانال پرداخته و با جسد مردي روبه‌رو شدند. در ادامه تيمي از ماموران همراه امدادگران آتش نشاني خود را به شعبه بانك صادرات رسانده و در عملياتي جسد مرد ناشناسي را از داخل كانال كولر خارج كردند.

 قاضي مجتبي ملكي، دادستان عمومي و انقلاب كرمانشاه در اين باره گفت: بررسي‌هاي اوليه نشان مي‌داد مرد ناشناس از طريق كانال كولر قصد ورود به داخل بانك را داشته كه در ميانه راه گرفتار شده و نتوانسته خود را از آنجا خارج كند.

وي افزود: پزشكي قانوني پس از معاينه جسد اعلام كرد: حدود 72 ساعت از زمان مرگ گذشته است و علت فوت مرد جوان خفگي است. دادستان عمومي و انقلاب كرمانشاه خاطرنشان كرد: 10 روز قبل از اين ماجرا به همين شيوه فردي وارد شعبه بانك ديگري شده و اقدام به سرقت از دستگاه خودپرداز كرده بود. اين موضوع باعث شد ماموران احتمال دهند اين فرد همان سارق دستگاه عابر بانك است اما با بررسي اثر انگشت به جا مانده در محل سرقت و تصاوير دوربين‌هاي مداربسته مشخص شد عامل سرقت از عابر بانك فرد ديگري بوده است.

 اين مقام قضايي ادامه داد: با بررسي اثر انگشت فرد مورد نظر هويت او به نام الف- س 28 ساله شناسايي شد. وي يك بار به اتهام سرقت خرد دستگير و روانه زندان شده بود.

 شواهد نشان مي‌دهد او در كانال كولر و در محلي كه يك انحراف در مسير وجود داشته گرفتار شده و حتي نتوانسته از همان مسيري كه آمده بود باز‌گردد.

 قاضي ملكي تاكيد كرد: در حال حاضر تحقيقات براي شناسايي همدست احتمالي اين فرد ادامه دارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فریبا۱۳۹۳/۰۲/۱۹ ۱۵:۱۶

یک ماه پیش خبری خوندم که دزده از راه لوله بخاری مغازه های مبایل فروشی رو دستبرد زده بود اونم چندتا مغازه خبر گفته بود بدن این دزده اینقدر انعطافپذیری داره که حتی از سوراخ گربه رو هم رد میشه ودزدهای دیگه با این دزده باهم کار میکردن واستخدامش کرده بودن برای خودشون حتما این دزده گفته همکارش از لوله بخاری رد شده پس من میتونم از کانال کولر رد بشم

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۹ ۱۳:۵۲

می گویند به دلیل خفگی بوده،مگر گلویش گیر کرده بود? گفته شده،هفتاد و دو ساعت از مرگ او گذشته،بانک ها پنجشنبه ها هم کار می کنند و تا ساعت دوازده و یا بیشتر ،تا کارکنان هم از انجا بروند شاید به یک و دو هم بکشد،پس تا روز شنبه،نمی شود هفتاد و دو ساعت. ایا بانک ها،سرایدار یا کسی که انجا را پاکیزه کند،ندارند? چرا این فرد،فریادی نکرده،پیش از مردن? با توجه به این که گفته اند هفتاد و دو ساعت از مرگش گذشته.

بی نام۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۴:۵۱

خدایا ما را از گرفتاری به مرگ فجیع نجات بده . الهی آمین .

آمر۱۳۹۳/۰۲/۱۷ ۰۹:۲۴

اين كانال كولر بوده يا دزدگير؟!! آفرين به كانال ساز!

ايران۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۷:۰۰

هيچ كدوم نفهميديد كه اون بدبخت ننه مرده دزد حرفه‌اي نبوده لابد از روي ناچاري دست به اين كار زده ، بيكاري، گروني شرمندگي پيش زن و بچه و خانواده ....
اينا دلايل اين دله دزدي هاست
لطفا يه كم فكر كنيد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۷ ۱۳:۲۴

اعتیاد با تن پروری خیلی فرق داره.....اعتیاد یک بیماری بسیار پیچیده و موذی است وجامعه است که نباید بذاره دسته دسته نوگلانش توی سن خیلی پایین تو این منجلاب بیفتن......بله اعتیاد ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی است................تن پروری هم مقوله اش کلا یه چیز دیگه است.

ايراني00۱۳۹۳/۰۲/۱۷ ۰۷:۴۳

نه عزيزم.بيشتر فكر كن, بيشتر در جامعه مطالعه كن. بيشتر به قتل و دزدي و جناياتي كه ميافته توجه كن.
اعتياد و تن پروري دليلشه!

نیلیا از مشهد۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۳:۵۳

عجب مخ معیوبی داشته جهنم فکر نکنم کانال کولر داشته باشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۹:۳۸

کسی برای دزدی از بانک جهنم نمیره عزیزم. شاید توی این دنیا مجازات بشه ولی جهنم برای خیلی چیزای بالاتر از این کارا هست.

اکبر۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۳:۲۸

خدا رحمتش کنه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۵۳

یک بار جستی ملخی ؛دوبار جستی ملخی ؛دفعه ی سوم به دام افتادی ملخی و کشوری را از وجودت پاک کردی ملخی

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۳:۳۲

ملخک

ايراني00۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۴۹

حقش بود. من كه از مرگش ناراحت نشدم!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۴۶

بیچاره فیلمهای هندی زیاد دیده بوده لابد!!

بهار۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۴۴

آخه چرا يه جوون 28 ساله در اوج جووني بجاي اينكه به فكر كار و آينده اش باشه بايد نقشه دزدي از بانك از طريق كانال كولر به مخيله اش راه پيدا كنه؟!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۷ ۱۳:۰۴

برای کارکردن سخته و زحمت داره این افراد فکر می کنند دزدی بهترین و راحتترین کاره

مینا۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۴۰

این دزد احمق حتی فریاد نزده که کمکش کنند .زندان که بهتر از مردن بوده

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۷:۴۴

عزیز دل برادر این بابا خفه شده،یعنی بیشتر از 5 دقیقه وقت نداشته اونم تو تعطیلی بانک از کی کمک میخواست؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۰۰

بسيار خنديديم

علی۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۹:۱۴

آنــچـه شیران را کند روبـه مــزاج
احتیاج است احتیاج است احتیاج!!!
این بیچاره که شیر هم نبوده.

سروش عرفان۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۳۱

من گریه رو پیشنهاد می‌کنم

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۲:۲۳

برو دكتر خودتو نشون بده

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۱:۲۸

ادم از یک لحظه بعد هم خبر ندارد ,عمرش به دزدی کفاف نداد چه برسد خوشی با پول دزدی!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.