ويسي سرمربي استقلال خوزستان ميماند
قائممقام باشگاه استقلال خوزستان در خصوص قرار گرفتن ويسي در بين گزينههاي هدايت نفت مسجدسليمان تاکيد کرد: ويسي در ليگ چهاردهم سرمربي استقلال خوزستان است.
علي پورکياني اظهار کرد: نفت مسجدسليمان تيم استانمان است و اگر از ما کمک مشورتي بخواهند با آنها همکاري ميکنيم ولي ويسي در ليگ چهاردهم سرمربي استقلال خوزستان خواهد بود.
به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: حتي اگر نفت مسجدسليمان 10 بار هم از ويسي براي همکاري فکري دعوت کند، با جان و دل پذيرا هستيم. البته هر کدام از تيمهاي استان از ما کمک بخواهند با آنها همکاري ميکنيم اما ويسي سرمربي فصل آينده ماست و حتي برنامههاي برگزاري اردوهاي تيم را هم به ما ارائه داده است.
قائممقام باشگاه استقلال خوزستان در ادامه گفت: فصل نقلوانتقالات از ابتداي خرداد آغاز خواهد شد و تا 30 تير ادامه دارد و با توجه به اين که تمرينهاي تيم از 31 خرداد در اهواز آغاز ميشوند، تا شروع اولين تمرينات بازيکنان مورد نظر ويسي را جذب خواهيم کرد.
وي در پايان بيان کرد: پس از شروع تمرينها در اهواز به بروجرد ميرويم و پس از برگزاري اين اردو و چند روز استراحت در اهواز براي برپايي دومين اردوي خارج از استان به فرديس کرج خواهيم رفت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.