حال بسیار بد میراث فرهنگی کرمان
برخی از میراث فرهنگی استان کرمان به علت رفتار های برخی بازدید کنندگان و بی توجهی مسؤلان در آستانه تخریب قرار دارد.

{$sepehr_album_10335}
{$sepehr_album_10336}
photo@tabnak.ir








photo@tabnak.ir







تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تمدن نداشته خودشون رو با پول می سازن و ما تاریخ و تمدن داشته خودمون رو براحتی از بین می بریم!!! خدا یا تا کی!!!
به يزدان كه گر ما خرد داشتيم
كجا انچنين حال بد داشتيم
خبرخوش:عکس های فوق مربوط به باغ فتح اباد اختیاراباد کرمان است که الان در حال ترمیم و مرمت است.
من کرمان بودم و اونجا درس خوندم. با اینکه تقریبا تمام شهرهای ایران رو گشتم ولی کرمان از لحاظ غنای تاریخی و فرهنگی منحصر به فرد است. ولی در عوض دلسوزی و رسیدگی نمی شود!!!! من به برخی از مکانهای تاریخی و فرهنگی این شهر با اینکه خیلی دلم می خواست برای بار چندم هم بروم ولی نمی رفتم چون با دیدن صحنه های اینچنینی که در خبر گذاشتید حال آدم بد می شد.
امیدوارم مردم کرمان ارزش اینچنین میراث غنی را بدانند و از مسئولان بخواهند تا رسیدگی کنند. در کشور ما تا چیزی نخواهیم متاسفانه رسیدگی نمی شود. پس باید بخـــواهیم و مسئولان را تحت فشار قرار دهیم تا کـــــــــار کنند!!!!!!
شهر من، شرمنده توام
این بی توجهی ها تماما سازمان دهی شده است.الان یکی بره یقه ای رئیس میراثفرهنگی کرمان رو بگیره سریعا شروع میکنه به چرند گفتن که بودجه نداریم و از این حرفهایی که در این چند دهه اخیر شنیدیم.
ای داد بیداد
ما ها فقز ادعا داریم
اشکال نداره ، اصلا مهم نیست ، از این خشت و گلی ها زیاد داریم ، تازه تازه تازه ، خیلی هاشون هم خراب کردیم برج ساختیم . این است کشور بافرهنگ ایران.
سازمان میراث فرهنگی ما همیشه ضعیف کار کرده چه در این دولت چه در دولت های قبلی، سازمان محیط زیست هم همینطور، تعصبی هم روی هیچ کدام از دولت ها ندارم.
باسلام و احترام
حال ميراث فرهنگي خراب است
حال مردمان كرمان نيز خراب است زيرا فرهنگ و هويتشان را رها كرده تا خراب شود دبي تلاش مي كند براي خودش هويت بسازد و كرمان اين چنين.
ايا خود مردم كرمان نيز حتي تميز نگه داشتن آنرا نمي توانند يا گروه فعال مردمي در كرمان نيست
حیف از گذشتگانی که ما آیندگانشون شدیم
این حرفت رو باید با زر نوشت!
حیف از گذشتگانی که ما آیندگانشون شدیم
بهتره بگيم اين حال بسبار بده انسانها ست!!
مسئولین.... نه که انسانها .
دلم میخواد برم اونجاها بشینمو زار زار گریه کنم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.